Alternativ behandling

Hvad er NLP?

NLP er nok den hurtigst voksende terapiform der nogensinde er set herhjemme. NLP, der står for Neuro Lingvistisk Programmering, betyder at nervesystemet har et sprog i form af indre følelser, lyde, ord og billeder, som det bearbejder alle oplevelser med. Det er på denne måde vi laver vores egen opfattelse af virkeligheden på - og denne opfattelse har betydning for, hvordan vi fungerer i vores hverdag. Man kan kommunikere med nervesystemet via underbevidstheden og således ændre vores opfattelse af virkeligheden.

Bio-resonans terapi - en revolution inden for alternativ behandling

Forestil dig at du mangler en nøgle, der skal passe ind i en lås for at du kan komme videre. Du ved ikke, hvor nøglen er. Under bio-resonans terapi sendes op til 300.000 forskellige nøgler ind i din krop. Når kroppen finder en nøgle, den kan bruge, sætter kroppen den i låsen og herefter kan du komme videre. Det vil sige, at kroppen nu kan begynde at reparere, hele eller afbalancere det problem, du har. Kroppen tager de nøgler til sig, som den har behov for.

RAB - registreret alternativ behandler

Alternativ behandlere har mulighed for at indgå i en registreringsordning. Det giver dig som forbruger sikkerhed for et vist uddannelsesniveau, ligesom der er etableret et klagesystem. Det hele er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Du kan kende de godkendte behandlere ved, at de bruger titlen (RAB).

Ordningen er frivillig, så derfor kan du også finde alternative behandlere der er fuldt ud lige så kvalificerede som de registrerede, dog uden at de ønsker at være RAB-godkendte.

Latteryoga

De fleste mennesker kan godt lide at le. Der er dog ikke mange, der tænker over, hvad latter gør ved vores krop og sind. Eller hvordan man kan få mere latter ind i hverdagen.

Zoneterapi og akupunktur uden mystik

Ny rygestopbehandling kombinerer øreakupunktur, naturprodukter og samtaleterapi. Helseskolen fra Søborg står bag tilbudet Holdop.nu.

Et af landets ældste centre for zoneterapi og akupunktur - Helseskolen fra Søborg - tilbyder en nyudviklet og gennemtestet rygestopbehandling baseret på øreakupunktur, naturprodukter og samtaleterapi.

Hvad er zoneterapi

Zoneterapi - ind imellem også kaldet reflex-zoneterapi - virker på den måde, at zoneterapeuten via bestemte områder under fødderne kan påvirke de forskellige organer og/eller kropsafsnit.

Zoneterapiens virkefelt

Zoneterapiens formål er således at genoprette balancen i kroppen og dermed give lindring og nyt eller forøget velvære.

Kropsakupunktur generelt

 

Akupunktur er en asiatisk diagnose- og behandlingsmetode. I Kina kan metoden gennem bevarede optegnelser dokumenteres anvendt i 4000 - 5000 år. Akupunkturens "renæsance" opstod efter systemskiftet i Kina i 1949, hvor der var et udtalt behov for gennemførelsen af et storstilet folkesundhedsprogram. Derfor blev de gamle traditionelle behandlingsmetoder genoptaget. 
Akupunkturen er en del af den Traditionelle Kinesiske medicin (TKM).

Udgiv indhold (C01 _th3me_)