Zoneterapi og akupunktur uden mystik

Ny rygestopbehandling kombinerer øreakupunktur, naturprodukter og samtaleterapi. Helseskolen fra Søborg står bag tilbudet Holdop.nu.

Et af landets ældste centre for zoneterapi og akupunktur - Helseskolen fra Søborg - tilbyder en nyudviklet og gennemtestet rygestopbehandling baseret på øreakupunktur, naturprodukter og samtaleterapi.

Motivation er en grundlæggende faktor i rygestopbehandlingen, hvis der skal opnås et varigt resultat. Populært sagt er det hundesvært at nå frem til et rygestoptilbud, der både virker på kort og lang sigt. Man har at gøre med komplicerede fysiske og psykiske sammenhænge, og det er nødvendigt at anerkende motivationen som en central ressource.

Motivationen kombineres med øreakupunktur, naturprodukter og samtaleterapi. Begreberne og metoderne kommer fra Kina, men lader sig udmærket forklare og praktisere på dansk. Det er et bærende princip Helseskolens arbejde at benytte et sprogbrug, som er til at forstå. Det er jo ikke en tro, men en viden, der formidles i undervisningen og bruges i behandlingen.

Kurser og behandling på Helseskolen fra Søborg kombinerer diagnostiske og behandlingsmæssige principper fra zoneterapien og akupunkturen til et samlet, målrettet system.

Om forfatteren

Olejann Malchau er uddannet akupunktør, zoneterapeut og NLP-terapeut. Han underviser på Helseskolen fra Søborg og er en af partnerne i Holdop.nu.

Ved siden af driver han sin egen praksis - Livssyn.