Biler

Tid til sommerdæk på bilen

Når vinteren har fortrængt sig er det vigtigt at få skiftet dine vinterdæk ud med nogle sommerdæk. Der er stor forskel på de to typer dæk, og derfor er vigtigheden af sommerdæk om sommeren lige så vigtig, som vinterdæk er om vinteren.

Hvornår skal kørekort fornyes og til hvilken pris?

Hvornår og hvorfor skal dit kørekort fornyes? Dette afgøres af flere faktorer, blandt andet om der stilles krav til en administrativ fornyelse, om du er fyldt 70 år eller mere og din helbredsmæssige tilstand. 

5 gode råd til når du skal købe ny eller brugt bil

Går du også og overvejer at købe en ny eller brugt bil, men er i tvivl om hvad du bør købe? Så læs med her, og få nogle gode råd til når du skal købe din næste bil.

Som udgangspunkt når du foretager et bilkøb, skal du altid overveje hvilke behov du har samt hvad din økonomi kan række til. Det er ikke nødvendigvis sikkert, at det er mest hensigtsmæssigt for dig at vælge en ny bil fremfor en brugt. 

MINI Hatch

MINI hatchbacken, som kendes som MINI Hatch, er en tre-dørs hatchback produceret af BMW. Bilen er en genskabning af den klassiske MINI fra 1959, men har teknisk ikke noget til fælles med den tidligere variant. Bilen blev introduceret tilbage i 2000 og er siden kommet i to nyere generationer og en række varianter som f.eks. MINI Cabriolet. Den anden generation blev lanceret i 2006 og den seneste tredje generation så dagens lys i 2014. MINI Cabriolet blev introduceret første gang i 2004.

Alt hvad du har brug for at vide om BMW 6-serien

6-serien fra BMW er en betegnelse for tre serier af Coupé-biler i luksussegmentet fra de tyske BMW-fabrikker. Den oprindelige BMW 6-serie er tilbage fra oktober 1975 og gik under navnet E24. Siden kom den anden version af serien med bilerne E63 og E4, og endelig kom den tredje version af den ikoniske serie tilbage i marts 2011 som hhv. cabriolet, coupe og gran coupe. 
Det ypperste BMW kan præstere

Gør noget godt for dig selv

 

Fem hurtige og nemme sikkerhedstjek, før du begiver dig ud på en lang køretur

I denne artikel kan du få fem gode råd til hurtige og nemme sikkerhedstjek af bilen, før begiver dig ud på en lang køretur. Vi kigger på tjek, du selv kan foretage, og dem, du skal have en fagmand til at udføre. Forberedelse er langt nemmere end afbrydelser.

Det siger sig selv, at når du står for at skulle ud på en lang køretur, er det en god idé at udføre flere tjek, før du tager af sted. Det ville jo være ærgerligt, hvis den lange tur blev til en kort tur.

Hvad sker der med din bil, når den skrottes?

Hvad sker der egentlig med bilen, når den skrottes? I denne artikel kigger vi på autoophug og genanvendelse af bildele.

Bilpriser i Danmark i de sidste 5 år

I Danmark er det dyrt at købe bil og de løbende udgifter er også høje. Vi kigger i denne artikel på de sidste 5 års priser.

Undervognsbehandling priser

 

Udgiv indhold (C01 _th3me_)