Alt hvad du har brug for at vide om BMW 6-serien

6-serien fra BMW er en betegnelse for tre serier af Coupé-biler i luksussegmentet fra de tyske BMW-fabrikker. Den oprindelige BMW 6-serie er tilbage fra oktober 1975 og gik under navnet E24. Siden kom den anden version af serien med bilerne E63 og E4, og endelig kom den tredje version af den ikoniske serie tilbage i marts 2011 som hhv. cabriolet, coupe og gran coupe. 
Det ypperste BMW kan præstere
Med 6-serien får du ikke bare en lækker BMW. Du får simpelthen det vildeste, som de tyske BMW fabrikker kan præstere af køreegenskaber, komfort og luksus. Vælg en BMW 6-serie, og du vil fremover altid have et smil på læben, når du sætter dig ind i din bil om morgenen – og igen når du står ud af den. BMW 6-serien er simpelthen livsnydelse i højeste potens. I forhold til den mere kendte 5-serie får du mere motorkraft og et lidt mere sporty look, hvis du vælger en BMW 6-serie, som så også ligger i et andet prisleje.
Hvis du vil købe en brugt BMW 6-serie
Der er god fornuft i at købe en BMW 6-serie brugt. Fra BMW fabrikkernes side bygges bilerne med en fantastisk balanceret undervogn, der sikrer dig fuld kontrol og gode køreegenskaber, det velkendte baghjulstræk og en kraftfuld motor. Og alt i bilen er bygget i en kvalitet der gør, at du får samme fantastiske egenskaber, selv om bilen ikke er helt ny. Og så er der generelt mange penge at spare inden for luksussegmentet af biler, hvis du vælger en bil, der allerede har kørt nogle kilometer. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at lige præcis i luksussegmentet, er værdifaldet meget stort, så snart biler kører ud fra forhandleren første gang.
Find din brugte BMW 6-serie
BMW 6-serien er ikke den bil, der er flest af. Vi taler en bil i det absolutte luksussegment, og de hænger ikke på træerne. Men typisk kan du finde et godt udvalg af nyere brugte BMW 6-serie i fantastisk kvalitet hos Bayern AutoGroup. Og hvis de ikke har den model du drømmer om online? Så kontakter du dem bare og hører, om de kan skaffe en hjem til dig – det kan de nemlig næsten altid. En BMW 6-serie er helt sikkert en drømmebil for mange, og hvis du er så heldig, at du kan lade drømmen gå i opfyldelse, venter der dig mange gode køreoplevelser fremover.