Erhverv og økonomi

5 gode råde om investering

Vi går vel alle med drømmen om at ramme den næste børsraket der skyder i vejret med raketfart og får pengene til at regne over os som var vi Joakim von And. Sagen er blot, at det er yderst sjældent, at man rammer denne store gevinst. Derfor er der typisk flere penge at hente ved at være moderat i markedet og ikke samle alle sine æg i en kurv. I denne artikel giver vi dig 5 gode råd til investering. 

Invester ikke penge du ikke har

Tømning af dødsbo

Et dødsbo er på en eller anden måde et meget følsomt og ubehageligt emne - Derfor er det utrolig vigtigt, at et dødsbo behandles med den største respekt! Dette gælder både, hvis dig og de andre pårørende vælger at tømme boet selv, eller hvis i vælger at få nogle professionelle til at tømme dødsboet for jer. Måden at gøre dette på er ved at afstemme forventninger og ønsker hele tiden, således at der ikke er nogen, der føler sig glemt eller overset.

Findes der alternativer til forbrugslån?

Er du i tvivl om, hvorvidt du behøver at tage et forbrugslån? Der findes en række råd, du kan bruge, inden du optager et lån. På denne måde sikrer du, at du har undersøgt dine muligheder og minimerer risikoen for at komme til at fortryde dit lån. 

Guide til jordvarme

 

Få en boligadvokat til at kigge din købskontrakt igennem.

Selvom en ejendomsmægler officielt ikke må lade være med at skrive ting i købskontrakten, hvis der for eksempel er nogle problemer med det hus eller den lejlighed, du gerne vil købe, så kan du være sikker på at det heller ikke noget, som han eller hun vil lægge særligt meget vægt på i sin salgstale eller bringe op som det første. 

Sådan bliver du en del af et vikarbureau i København

Det kan være svært at finde vejen frem på jobmarkedet, men hvis man vælger at benytte sig af et vikarbureau i København, så kan man få rigtig mange fordele.

 

Tips til at skrive en boganmeldelse

Er du lige blevet færdig med at læse en bog? Var den interessant eller kedelig? Du kan altid skrive en anmeldelse med din egen mening om bogen. Dette vil give forfatteren og andre interesserede læsere en mulighed for at høre, hvad andre synes om bogen. Her er vigtige tips til at skrive en boganmeldelse.

Giv specifikke detaljer omkring bogen

Online Freelancers vs inhouse

Driver du hjemmesider på flere markeder med hvert deres sprog har du sandsynligvis haft overvejelserne - inhouse eller freelancer? Uanset hvilken løsning du vælger, er det ressourcekrævende - enten i form af timer eller lønninger. Læs mere om de erfaringer og frustrationer, vi har haft hos Trendhim.

Første skridt - Erkendelsen

To aktuelle IT-tendenser for din virksomhed

Der er 2 tendenser, som virksomheders IT følger i disse dage. Dem bør du kende og vurdere potentielle løsninger efter, når du køber ny IT til virksomheden.

I dag giver det ikke mening vente i årevis med at få værdi af en IT-investering

Det lyder måske som en naturlighed, der er desværre mange virksomheder, der foretager store investeringer uden at have udregnet tilbagebetalingstiden. Det er ikke god forretning.

Sådan vælger du det helt rigtige band til din fest

Du er i gang med at planlægge stor fest - eller lille - og så skal der jo være noget fedt dansemusik, som både du og alle dine gæster skal kunne lide. Så hvordan vælger du det helt rigtige band til din fest? Og hvordan skal du kombinere dine gæsters alder, musikpræferencer og den festtype du vil afholde?
Aldersgruppe og festtype

Udgiv indhold (C01 _th3me_)