Den dyreste pris er ikke altid den bedste

De fleste at har prøvet det med at når en håndværker har skulle afgive en pris på en opgave så slutter han sætningen af med at sige “pris og kvalitet hænger jo sammen” Dette siger håndværker som regel kun fordi at de prøver at retfærdiggøre deres urimelige høje pris på den opgave de skal udføre.

Det er blevet meget nemmere at finde en billig håndværker

I dag er det heldigvis blevet nemt at sammenligne priser fra flere forskellige håndværker på internettet. Eksempelvis kan du hvis er på udkig efter en billig gulvafslibning pris så få tilbud fra flere forskellige gulvsliber og find på denne måde nemt finde frem til den billigste pris. Der kan ofte være rigtigt mange penge at spare ved at sammenligne priser fra flere forskellige håndværker. Det er ikke unormalt at folk har sparet helt op til 70% på en håndværker ved at sammenligne priser fra flere forskellige håndværker.   

Hvordan kan priserne svinge så meget?

Der kan være mange grunde til at prisen på den selv samme opgave kan svinge med mange tusindkroner. Der er nogle håndværker som bare vil have en meget høj timeløn mens der er andre har sat sig selv så hårdt i det mht. udgifter til eksempelvis ny firmabil eller andre investeringer der gør at de bliver nød til tage en meget høj pris. Derfor kan en håndværker der ikke har sat sig selv så hårdt i det økonomisk give en meget billiger pris og stadigvæk tjene penge på opgaven. Sammenlign derfor altid prisen fra flere forskellige håndværker inden du siger ja tak til et tilbud.