Få en boligadvokat til at kigge din købskontrakt igennem.

Selvom en ejendomsmægler officielt ikke må lade være med at skrive ting i købskontrakten, hvis der for eksempel er nogle problemer med det hus eller den lejlighed, du gerne vil købe, så kan du være sikker på at det heller ikke noget, som han eller hun vil lægge særligt meget vægt på i sin salgstale eller bringe op som det første. 

Dette betyder at det ofte er nødvendigt at du selv bliver nødt til at læse kontrakten for at opdage dette. Ejendomsmæglerens hovedmål er jo netop at få huset eller lejligheden solgt, hvilket bliver sværere for vedkommende, hvis du er utryg ved købet. Desværre kan det for mange være svært og kompliceret at forstå alle detaljer af en kontrakt der er udarbejdet af professionelle. Derfor kan det være en god idé at du alliere dig med en boligadvokat der meget hurtigere og nemmere kan opdage, hvis der eventuelt er noget galt med huset eller lejligheden. Her kan en boligadvokat komme med en objektiv vurdering af kontrakten og du sikrer dig mod ubehagelige overraskelser.

Uanset hvor du bor i landet er der mange muligheder for at finde en god boligadvokat. Hvis du bor i hovedstadsområdet, kan du nemt finde en boligadvokat i København. Her kan du med sikkerhed finde en boligadvokat der har stor erfaring med at læse købskontrakter og købsaftaler igennem og derfor kan komme med et objektivt bud på hvad der op og ned. En god boligadvokat sørger altid for at de læser kontrakten ud fra dit synspunkt og finder ud af alle de ting, der eventuelt måtte kunne give dig problemer. En boligadvokat er en ekstra investering men så er du også sikret rent juridisk under dit boligkøb. 

Når du finder et hus eller en lejlighed, som du gerne vil have, kan der ofte være mange om buddet, dette er især tilfældet omkring København. Her oplever du sikkert at du skal være hurtigt til at skrive under på købskontrakten for at have en chance. Hvis du finder et hus eller lejlighed, du gerne vil have, er du derfor nødt til at handle hurtigt. Her kan det være en rigtig god idé at skrive under på købskontrakten med det, der hedder et advokatforbehold. Det betyder, at du først endeligt har købt huset eller lejligheden, når din advokat har sagt god for det. På denne måde kan du hurtigt skrive under på kontrakten men stadig have den nødvendige sikkerhed.

En erfaren boligadvokat behøver ikke lang tid på at læse kontrakten igennem da de ved hvad de skal kigge efter. Derfor kan du ofte få boligadvokat til at løbe din kontrakt igennem til en rimelig pris og du undgår røde tal i budgettet.

Om forfatteren

Boligadvokat24 har et lille team af erfarne boligadvokater der har viden om alt hvad der handler om bolighandler. Boligadvokat24 kan findes i de fleste af landets større byer og har især fokus på bolighandler omkirng København.