Indfri dine drømme gennem hurtig lån

Det kan for mange godt virke som en provokerende overskrift, hvilket bestemt også er meningen for at fange din nysgerrighed. Gennem forskellige kampagner i medierne er vi blevet opmærksomme på, hvor skadelige hurtig lån kan være. Dette vises eksempelvis i programmet Luksusfælden på TV3, hvor danskere er havnet i en kæmpe gæld med det fællestræk, at de fleste har benyttet de dyre forbrugslån.

Det er derfor ikke en sikker vej at tage disse låntyper, og det er noget som jeg gerne vil opfordre til forsigtighed med. Det kan således lede til en glidebane, hvor du hurtigt mister kontrollen over situationen, og ender i økonomisk uføre.

 

Gode lån

Der findes imidlertid også gode låntyper samt låneudbydere. Der er således selskaber, som tilbyder ansøgeren at få det første lån gratis, samt en anden udbyder som tilbyder lånet gratis, såfremt det er tilbagebetalt inden for den efterfølgende måned (kilde: MONEYBANKER)

Der findes også andre selskaber, som faktisk er pålidelige og yderst serviceminded i deres håndtering af kundehenvendelser. Yderligere stiller selskaberne ikke spørgsmål til din ansøgning eller dine motiver for at låne. Det kan derfor virke som en lettelse for mange at anvende disse hurtige lånemuligheder frem for at anvende deres almindelige bank. 

Så er man modstander af disse kviklån, burde man måske se på de almindelige bankers fleksibilitet og villighed til at rumme alle typer forbrugere. Der kan være adskillige årsager til, at nogle forbrugere tvinges til at tage disse forbrugslån, men én af disse kan meget vel skyldes manglende fleksibilitet og for mange krav i almindelige banker.

En gennemgang af ansøgningskrav i den traditionelle banksektor er derfor på sin plads, så færre ansøger om forbrugslån, trods deres positive elementer. 

 

Om forfatteren

Vil gerne opfordre folk til at analysere deres lånemuligheder, før de afviser muligheden for at tage hurtig lån.

Nogle udbydere er således pålidelige og servicemindede