Familie

Tøjkrise?

Alle kvinder kender det efterhånden. Man står og skal til at ud af døren, og man har egentlig lidt travlt. Men hvad skal man dog tage på? Det kan være svært at koordinere ens tøjvalg, med arrangementet, eller ens hverdag. Derfor har alle kvinder brug for sæt, eller kjoler i deres klædeskab, der er deres go-to tøj. Dette er dog ikke altid helt nemt, da det kræver at man finder et sæt, eller en kjole, der kan bruges til mange forskellige lejligheder, men som du samtidig føler dig tilpas og komfortabel i.

Ammetøj og amme bh'er

Der er tre ting, man skal gå efter, når man køber ammetøj, som er praktisk under amning af et spædbarn -funktion, komfort og dine ønsker. Det er det tidspunkt, hvor kvinden er ved at tilpasse sig de nye opgaver med sin baby. Derfor kan hun ikke undgå at føle sig utilpas.

Solhatte til børn

Vi bliver konstant mindet om solens skadelige stråler på vores hud. Vi har brug for dens næring, men vi skal også passe meget på, da den kan give uoprettelige skader. Derfor køber vi solcreme og pakker os og vores børn ind i hæmmende gevandter hver eneste år. Indtil nu har det været den bedste løsning, men solcreme er en dyr udgift. Det bliver en årlig investering, da der skal meget til at dække vores kroppe tilstrækkeligt.

Med Løbehjul Til Skole

Det er blevet enormt populært at køre på løbehjul i skole. Tager man et kik på skolegården - står de linet op. Og det er absolut kun godt - for så får ungerne jo masser af motion.

Penalhuset – snart en saga blot?

Et penalhus kan i dag være mange ting. I gamle dage - da min far var barn- var et penalhus typisk en aflang, flad trækasse med plads til en fyldepen eller to. Dengang fandtes der ikke engang viskelædere, og skrev man forkert var der intet andet for, end at smide det man var i gang med ud og begynde forfra. Sidenhen blev blyanten og viskelæderet almindeligt indhold i de fleste skolebørn penalhuse, og ”blækskrivining” blev en separat disciplin.

Den første skoledag

Der var noget helt særligt ved den første skoletaske, og jeg kan stadig tydeligt huske min første skoletaske.
Den var pink med farvet mønster og føltes kæmpestor første gang jeg fik den på ryggen. Og jeg følte mig kæmpestor.

Masser af film og tv-serier online

Der er ingen tvivl om at 2013 blev året hvor streaming af film og tv-serier for alvor slog igennem i Danmark. Men hvilket streaming firma skal man vælge? Hvilket streaming firma passer bedst til hele famillien?

 

 

Netflix – Det største streaming firma marked

 

Børn er livet!

Det er pudsigt, at man som kvinde kan have så fast et standpunkt – indtil man tager et nyt.

Begravelse – lær mere om begravelse og bisættelse

Bisættelse og begravelse er to begivenheder, som minder meget om hinanden. Fælles for dem begge er, at begravelse og bisættelse er gode måder at sige farvel til vores afdøde på.

sdf

sdf

Udgiv indhold (C01 _th3me_)