Ammetøj og amme bh'er

Der er tre ting, man skal gå efter, når man køber ammetøj, som er praktisk under amning af et spædbarn -funktion, komfort og dine ønsker. Det er det tidspunkt, hvor kvinden er ved at tilpasse sig de nye opgaver med sin baby. Derfor kan hun ikke undgå at føle sig utilpas.

Den vigtigste ting ved ammetøj er dets funktion. Kvinden skal kunne bevæge sig frit rundt i det, gøre sine gøremål med lethed samt amme, uden det er ubehageligt. Tøjet skal være sådan, at det giver den bedste adgang, når hun udfører en af de smukkeste opgaver af naturen - amning! Det skal gøre hendes krop flot og på samme tid gøre, at hun kan amme barnet med lethed.
Man behøver ikke at gå på kompromis med sin smag og stil på grund af amning. Der er nogle meget flotte stykker tøj med fine udskæringer, mønstre og farver til rådighed på markedet i dag, der vil få dig til at føle dig stolt og glad for at være mor. Du vil blive overrasket over, hvor meget forskelligt tøj, der oversvømmer markedet i disse dage.

Noget af tidens mest behagelige ammetøj er det todelte, hvor man kan bære en tætsiddende top under og tage en løstsiddende skjorte på over det. Løse og tykke flydende stoffer med print ser smarte og sofistikerede ud og kan ligeledes skjule udsivning af mælk samt konturerne. Et sjal eller et smart tørklæde er meget praktisk, når det kommer til ammetøj.
Så er det på tide smide hæmningerne, iklæde dig det bedste og føle dig selvsikker, men du ammer din lille guldklump.
Det nyeste revolutionen indenfor amme BH'er blev præsneteret på Kind und Jugend messen i Tyskland i år og kom fra det Danske firma Carriwell. Her blev GeléBøjlén introduceret; en udskiftning af den traditionelle metal eller plastic bøjle med en bløde fleksible GeléBøjlé™. Bøjlen giver støtte uden den kendte stivheden og manglende fleksibilitet som kendetegner metal og plast bøjler. Den bløde fleksible GeléBøjlé™ amme BH fra Carriwell sikre at mælkekirtlerne ikke blive klemt eller skadet af trykket fra en metal eller plastik bøjle som kan resultere i brystbetændelse. Den unikke amme BH’er med GeléBøjlé er patentanmeldte og bidrager med endnu et kapitel i amme BH historien.

Om forfatteren

NoTanShop, et familie firma som har eksisteret siden 2004, hvor vi har fokus på den gravide og solbeskyttelse. Kig forbi på www.NoTanShop.com.