Masser af film og tv-serier online

Der er ingen tvivl om at 2013 blev året hvor streaming af film og tv-serier for alvor slog igennem i Danmark. Men hvilket streaming firma skal man vælge? Hvilket streaming firma passer bedst til hele famillien?

 

 

Netflix – Det største streaming firma marked

 

Netflix er et amerikansk streaming firma der efterhånden har taget hele verden med storm. For kun 7,99 $ eller det der svare til ca. 79 kr. om måneden kan du se alle de film og tv-serier du vil døgnet rundt. Du kan se Netflix via din smartphone, tablet, bærbarcomputer, Xbox, Appel TV og mange andre dimser. Bl.a. derfor er Netflix blevet så store som de er på rekordtid. Du kan starte med en måneds gratis prøvetid og se om det er noget for dig før at du begynder at abonnere på Netflix. Det der kan være lidt irriterende ved Netflix er at de har rigtigt mange gamle film og tv-serier. Så det er altså ikke en løsning hvis du er på jagt efter de nyeste film og tv-serier. Det kan dog være et super supplement til det der ellers bliver vist i TV.

 

 

HBO Nordic – Masser af film og tv-serier

 

HBO Nordic er det amerikanske svar på HBO i Skandinavien. HBO Nordic byder på en masse spændende tv-serier og film. Af tv-serier kan bl.a. nævnes Girls, True Blood, Game Of Thrones, The Sopranos. Ingen tvivl om at HBO Nordic har mange stærke titler at vælger i mellem. Problemet med HBO Nordic er dog at de langt fra er lige så tilgængelig som eksempelvis Netflix. Som det er lige på nuværende tidspunkt kan du kun se HBO Nordic via din computer. Ifølge tvtvtv.dk går der rygter om at HBO Nordic er ved at udvikle en app så man også kan se HBO Nordic via Appel TV hvilket ville være et STORT skridt for HBO Nordic der som før nævnt har masser af meget spændende film og tv-serier at byde på. HBO Nordic tilbyder også en måneds gratis prøvetid før man beslutter sig for om det er noget man ønsker at abonnere på. Det koster 79 kr. at abonnere på HBO Nordic.

 

 

Danske TDC Play er også en spiller på banen

 

Hvis du er meget til danske film og tv-serier er TDC Play helt sikkert det du skal gå efter. Det smarte ved TDC Play er at du også kan se det mens du er på farten via din tablet eller smartphone. TDC Play byder på nuværende tidspunkt på ca. 5.000 forskellige titler at vælge i mellem. Der i blandt er mange af dem danske. Er man en børnefamilie er det TDC Play helt sikkert et rigtigt godt valg da der er rigtigt mange film til de små og mellem store børn. Og skulle der være en film eller tv-serie som ungerne gerne vil se. Så er der danske undertekster til alle filmene og tv-serierne. TDC Play koster 69 kr. og også her er der en måneds prøvetid.