Med Løbehjul Til Skole

Det er blevet enormt populært at køre på løbehjul i skole. Tager man et kik på skolegården - står de linet op. Og det er absolut kun godt - for så får ungerne jo masser af motion.

Vi anbefaler lås på løbehjulet
Udstyrer du dit barn med løbehjul, som det kan tage med hen i skolen - er det en rigtig god ide at købe en lås med til det. Det kan feks være en ABUS wirelås som har kode på - så slipper du for dit barn smider nøglen væk - men skal bare huske koden ...meget lettere.
Sætter barnet denne lille wirelås på løbehjulet, så slipper I for de dumme tyverier - hvor andre børn lige napper løbehjulet og kører det et sted hen og smider det ud. Det er slet ikke sjovt at tage noget som er låst fast. Det kræver mere avanceret værktøj - og det vil så kun være de SERIØSE tyve som kan tage det. Og dem får du alligevel svært ved at gøre noget imod.

Hjelm SKAL på når barnet kører
Selvom vi godt ved det er ufedt at have hjelm på når man kører afsted til skole med sit flotte nye løbehjul - så skal barnet "tvinges til at gøre det". Du kan jo lokke med at købe en ny sej My Hood hjelm som bliver fyldt med Slamm klistermærker så den bliver fed at se på. Eller en Slamm Hjelm. Det vigtigste er du motiverer barnet til at bruge udstyret.
Denne artikel er blevet til med input fra www.legehjulet.dk