Offentlige baderum

I sidste uge beslutttede vi i familien at vi gerne ville en tur i svømmehallen sammen, da vi trængte til lidt motion. Nu er tiden jo ikke til at vi kan komme ud og løbe, som er den form for motion vi plejer at dyrke. Derfor pakkede vi vores badebukser og diverse badeting og tog afsted til den lokale svømmehal. Nu er det mange år siden jeg sidst har været i en svømmehal - ja, faktisk tror jeg ikke at jeg har været det siden skoletiden. Derfor blev jeg lidt overrasket, da jeg kom ind i det store omklædningsrum, hvor der ikke var private badekabiner som jeg huskede det fra skoletiden.

Nå, men jeg måtte jo klæde om fra tøj til badebukser og herefter gå ind i bruseområdet sammen med resten af gæsterne i svømmehallen. Nu er det ikke sådan at jeg er genert men måske nærmere blufærdig. Derfor syntes jeg at det var lidt grænseoverskridende at skulle dele baderum med de andre gæster. Efter lidt tid vænnede jeg mig til omgivelserne og da der var gået 5 minutter generede det mig ikke længere.

Jeg gik ind i svømmehallen sammen med resten af familien og vi hyggede og naturligvis resten af dagen. Efter vi var færdige med at svømme tog vi ud i cafeteriaet, hvor børnene fik en pose slik. Imens jeg sad og ventede på at fruen og børnene kom tilbage fra kiosken faldt jeg i snak med en fyr. Af en eller anden grund drejede snakken mod offentlige baderum, hvilket han heller ikke var fan af. Sjovt nok arbejdede han med det han kaldte præfabrikerede badekabiner hvilket det brugte til mange offentlige projekter. Vi blev hurtigt enige om at han skulle tage kontakt til den lokale svømmehal, da vi ihvertfald var 2 (og så må der være flere) som gerne vil indføre privatlivet i offentlige baderum igen.