Solhatte til børn

Vi bliver konstant mindet om solens skadelige stråler på vores hud. Vi har brug for dens næring, men vi skal også passe meget på, da den kan give uoprettelige skader. Derfor køber vi solcreme og pakker os og vores børn ind i hæmmende gevandter hver eneste år. Indtil nu har det været den bedste løsning, men solcreme er en dyr udgift. Det bliver en årlig investering, da der skal meget til at dække vores kroppe tilstrækkeligt. Men vi gør det troligt og standhaftigt hver sommer, for hvem vil ikke investere i sit eget og sine børns sundhed nu og i fremtiden?
 
Til gengæld glemmer vi tit at beskytte os selv og børnene mod solens stråler mod hovedet. Man kan få slemme solskoldninger i hovedbund og på ørerne, hvis man ikke passer på. Dette er utrolig smertefuldt, er længe om at hele og kan bl.a. påvirke søvnen. Derudover tiltrækker vores hoved mere varme fra solen, så man kan blive disponeret for solstik og generel utilpashed, hvis man ikke husker at beskytte sig.
 
Alt det ovennævnte og meget mere er derfor meget gode grunde til at købe solhatte til vores børn. Det er svært og uhensigtsmæssigt at bruge solcreme i håret og hovedbunden på vores børn. Derfor er der mange, der glemmer, at det område også har brug for god beskyttelse. En solhat løser det hele og mere til, da det også afskærmer vores børn fra at få solen i øjnene og dermed skade dem. Børn er gode til at finde de mest solrige pletter, fordi det oftest er her, den gode leg sker. Men uden en solhat går de og kniber øjnene sammen, hvilken kan give spændinger og hovedpine.
 
En solhat til vores børn er en investering til en overkommelig pris, som giver så meget til gengæld. Man kan ikke sætte en pris på vores børn, men det kan man på en solhat, og de er alle til at betale. Dertil kommer der, at de kommer i alskens farver og former, så de passer til netop dit barn. Vi skal ikke gå på kompromis med vores børn sikkerhed, så køb en solhat og beskyt dit barn.

Om forfatteren

Hos Smartsunwear.dk sælger vi solbeskyttende tøj til børn