Fritid og rejser

Er du bedre til at finde billige rejser end professionelle?

Svaret på overskriften er "Næppe...". Men alligevel er der mange danskere, som helt hovedløst kaster sig ud i at booke årets ferier via diverse bureauer og tjenester uden at konsulteret professionelle og endda gratis services på internettet. Det betyder man i sidste ende vil have betalt overpris for sin rejse.

Den Ukendte Perle - Du ikke må snyde dig selv for

 

 

Rejs til Nordkap

 

En rejse til Nordkap er en unik og anderledes oplevelse, som ikke tåler sammenligning med nogen andre rejsemål. Du har nu mulighed for at gribe chancen og tage med ud på en storslået tur til Nordkap beliggende på toppen af Europa.

Derfor kan du glæde dig til Nordkap

Sådan bliver du en bedre fløjspiller i håndbold

Her er der et par gode tips, som hjælper dig med at blive en bedre fløjspiller i håndbold.

Træn din springstyrke

Hvis du gerne vil blive en bedre fløjspiller, er det godt at træne din springstykre, da det giver dig mere tid til at afslutte i luften. Når du har mere tid til at afslutte i luften, kan du nemmere aflæse målmanden, så du skyder forbi målmanden og scorer mål.

Hvilket udstyr skal bruges til fluefiskeri?

I en travl hverdag kan det være utrolig svært at komme udenfor. Naturen er lige på den anden side af ruden, men hvordan skal man bære sig ad. Det er jo ikke fordi man bare går ud og stiller sig, og så nyder man naturen og det at være udenfor. Men det er heller ikke fordi, man kan tage alt det man elsker ved at være indenfor med udenfor. Man kan ikke sidde og se et eller andet latterligt reality program ude i haven.

Sådan finder du det rette fiskegrej efter dine behov

Hvilken slags fiskegrej du skal købe, og om du skal investere i dyrt kvalitetsgrej, afhænger helt af, hvilke behov du har, og hvilke intentioner du har fremadrettet. Hvis du i forvejen ved, at du nyder at fiske, og generelt kan lide at bruge tid i naturen, bør det i den grad overvejes, at investere i noget dyrt udstyr, hvor kvaliteten er i orden, og garantien er lang. Hvis du derimod er mere lystfisker, som måske sejler ud et par gange om året, er det ikke sikkert, at dit behov for dyrt udstyr er det samme.

3 grunde til, at du bør tage selvforsvarstimer

Der er ingen bedre følelse end at vide, at man kan passe på sig selv – det gælder både mentalt og fysisk. At kunne beskytte sig selv i enhver truende situation øger naturligvis din egen tryghedsfornemmelse, men kan også være med til at give dig en stærkere selvtillid. Det anbefales alle at kunne en eller anden form for selvforsvar, og selvforsvarsundervisning er uden tvivl den bedste og mest effektive måde, at lære det på! Herunder giver vi dig 3 gode grunde til, at du bør tage selvforsvarstimer.

Hvorfor er det oplagt at købe garn online?

Især ældre mennesker og børnefamilier kan nogle gange have svært ved at få tilrettelagt sine indkøbsdage og timerne, der skal bruges på det. Det siger sig selv, at de derfor vælger omhyggeligt, hvad der skal købes ind, og hvorhenne det skal være. Det betyder ofte, at man vælger de ekstra fornøjelser fra, for det er trods alt vigtigere at købe sine dagligvarer end det er at købe eksempelvis hobbyartikler eller garn.

Hvilke tyroler kostumer er populære hhv. til mænd og kvinder?

 

Nutcase cykelhjelme storsælger i Danmark

Nogle gange sker det, at en producent rammer det helt rigtige i tiden med sit produkt, når det handler om forbrugernes efterspørgsel og tendenser. Et af de firmaer og dets produkter er amerikanske Nutcase, der producerer cykelhjelme i meget høj kvalitet, både når det handler om design, komfort og sikkerhed. Hjelmene ramte lige præcis det, som cyklister, der bruger cyklen ofte, ønskede ved en moderne og smart cykelhjem.

Guide til en sikker festival

Fælles for alle festivaler og koncerter er, at give folk en god oplevelse. Selvom der hvert år er flere tusinder af koncert glade danskere der nyder de mange koncerter og festivaler, så er der desværre også dem der kommer galt afsted på festivaler. Mange af skaderne involvere høreskader og skader hvor folk er blevet trådt på, grundet et alt for tæt pakket publikum.

Udgiv indhold (C01 _th3me_)