Er du bedre til at finde billige rejser end professionelle?

Svaret på overskriften er "Næppe...". Men alligevel er der mange danskere, som helt hovedløst kaster sig ud i at booke årets ferier via diverse bureauer og tjenester uden at konsulteret professionelle og endda gratis services på internettet. Det betyder man i sidste ende vil have betalt overpris for sin rejse.

Prisniveauet er dog også svært at gennemskue, og for nogle er det ligemeget om flybilletten koster 600 eller 850 kr. For andre kan man få helt ondt i maven, når man ser de penge som kunne være sparet. Specielt hvis det går igen med et for dyrt hotel. 

Det seneste år er der kommet mange online rejseportaler, hvor de finder de billige rejser, hvilket fjerner næsten alt arbejdet for den almindelige bruger. Det er folk, der næsten ikke laver andet end at finde rejser, så hvorfor skulle man ikke blot lytte til dem og benytte deres service?

Til tider er det svært at tro sine egne øjne, når man kan komme til Asien for under 4.000 kr. med hotel. Det er nogle gange helt vanvittige priser. Der er dog også 14 dage til Zanzibar med hotel for under 6.000 kr. i sommeren, WOW! 

Rejserne går over alt i verden, så om end ens drøm er at besøge Nordamerika, Afrika Sydamerika, Oceanien, Asien eller Europa, så kan man helt sikkert finde et tilbud. Indekset af rejsetilbud bliver også hele tiden større.

Listen af vanvittige rejsetilbud fortsætter på divers rejsehjemmesider, hvis man blot kigger godt efter. Der er mange af holde styr på, men fælles for dem alle er, at de også bruger Facebook til at promovere deres rejsetilbud.

Om forfatteren

Jeg er vild med at rejse, så hvorfor ikke også skrive lidt om det?