Golfrejser til Costa Del Sol

 

Det er ikke længe siden, at Costa Del Sol var lig med grisefest og charterturisme – lidt for meget af det gode. Men det var dengang, og nu har området ’genopfundet’ sig selv som rejsemål med meget andet at tilbyde: Fantastiske hoteller, ressorts, spændende kultur, kulinariske oplevelser og ikke mindst en række fremragende golfbaner anlagt og vedligeholdt af de absolut bedste i branchen.

Der er flere danske rejseselskaber som arrangerer golfrejser til den spanske solkyst. 

Generelt har golfrejser til de britiske øer, Frankrig og Skotland været kør-selv ferie med dertilhørende planlægning, men har man lyst til solgaranti og afslapning, så er der meget at vinde på at booke hjemmefra med en arrangør. 

Danske rejseselskaber har fået skabt sig et imponerende udvalg af tilbud i alle prisklasser. Du kan typisk komme af sted for under 5000 kr, med alt inkluderet. Er du ude efter luksus og golf ressorts i absolut international topklasse er der også rigelig mulighed for det. For eksempel er der det 4-stjernede Almenara golf ressort, hvor du lige nu kan komme af sted fra kun 6,000 kr. 

Ud over golf byder området på mange andre kulturelle tilbud, underholdning og selvfølgelig også fantastiske strande. Costa Del Sol har en spændende historie med spor fra Fønikerne, Maurerne og Romerne som alle har haft området under kontrol i gennem historien. Områdets spændende historie viser sig i fæstningsværker og middelalder kirker. 

Costa Del Sol er et oplagt rejsemål for danskere som vil undslippe den danske vinterkulde og bare nyde et par uger under solen med god mad og vin, resort idyl og golf i absolut topklasse.

Om forfatteren

ClassicGolf er en af de bedste danske arrangører af golfrejser Costa Del Sol og golfrejser til andre spændende destinationer.