Moderne herre solbriller

De fleste solbriller bliver i dag designet og produceret til kvinder. Faktisk er det 80-85% af alle mærke solbriller, som er til kvinder, imens de sidste 15-20% er unisex modeller, eller solbriller til mænd. Så alle mænd ved, at udvalget er meget mindre, men hvad gør det, når man stadigvæk kan få en masse mærker, modeller og farvekombinationer.

Som mand tager det bare lidt længere tid, hvis man vil finde de rette solbriller, med mindre man er en mainstream dude, som vælger den klassiske og sikre Rayban Aviator eller Wayfarer. Eller med mindre man ved, hvilke mærker man skal kigge efter. Herunder er et par forslag, som de fleste mænd sikkert vil elske.

Dunhill solbriller er maskuline solbriller, hvor designet er meget klassisk og minimalistisk på den fede måde. Henvender sig især til businessmanden, eller manden som vil have klassisk maskulint design og stil.

Police solbriller til mænd er moderne herre solbriller, som henvender sig både til ungdommen, men også den ældre generation. Solbrillerne findes i mange designs, lige fra store modeller til små klassiske.

Porsche Design solbriller til mænd er solbriller med maksimum af benzin i designet. Alle som kender Porsches biler og andre produkter ved, at Porsche lægger hele sjælen i deres produkter. Derfor får man også innovative og fede solbriller, som ingen andre mærker laver dem.

Mercedes Benz solbriller er til manden, som kan lide fart, og som har masser benzin i blodet. Modellerne er meget motorsports orienteret i designet, men det er stadigvæk fede maskuline og rå solbriller.

Carrera solbriller er både herre, dame og unisex. I begyndelsen var solbrillerne designet til mænd, men da Carrera indså, at kvinderne købte den største del af alle solgte solbriller, så blev modellerne tilpasset en smule, og dermed gjort unisex.

Giorgio Armani er primært solbriller til mænd. Italiensk design, når det er bedst. Ingen andre laver solbriller, som Armani, og selvom det er gået noget ned af bakke de senere år, så er Armani stadigvæk et gigant mærke, når det gælder mode solbriller til mænd!