Nutcase cykelhjelme storsælger i Danmark

Nogle gange sker det, at en producent rammer det helt rigtige i tiden med sit produkt, når det handler om forbrugernes efterspørgsel og tendenser. Et af de firmaer og dets produkter er amerikanske Nutcase, der producerer cykelhjelme i meget høj kvalitet, både når det handler om design, komfort og sikkerhed. Hjelmene ramte lige præcis det, som cyklister, der bruger cyklen ofte, ønskede ved en moderne og smart cykelhjem. Det bekræfter www.ecykelhjelm.dk, som sælger massevis af disse hjelme hver dag.

Nutcase cykelhjelm storsælger i Danmark, og når man ser på produkterne, så forstår man hvorfor. Udformningen af hjelmen er inspireret fra skaterhjelme, der er mere dækker lidt mere af hovedet, og det tiltaler mange flere end de traditionelle cykelhjelme kendt fra sportsverdenen med store udluftningshuller, som egentlig kun cykelryttere har behov for, når de udskiller masser af sved under løb og træning.

For helt almindelige cyklister er det ikke nødvendigt hverken med aerodynamik eller udluftning. Derimod finder mange det vigtigt, at cykelhjelmen er rar at bære på hovedet, og at den er smart og trendy. En cykelhjelm må nemlig gerne passe til den tøjstil, man har, og det har Nutcase forstået at omsætte til hjelme, der sagtens tåler sammenligning med den øvrige påklædning og modeluner.

Nutcase cykelhjelmen har ramt lige ned i danskernes cykelhjerter

Nutcase storsælger altså i Danmark først og fremmest på grund af det iderige design i enten skinnende pangfarver, flotte mønstre og de mere afdæmpede og matte hjelme. Det er på de måde lykkedes Nutcase at skille sig ud fra konkurrenternes hjelme, der dog efterhånden også er ved at komme med på den bølge. Men Nutcase’ popularitet skyldes også, at hensynet til sikkerhed og komfort er mindst ligeså stort.

Nutcase er godkendt med de gængse sikkerhedsstandarder – EN 1078 her i landet - og den er lige så behagelig at bære, som den er fræk og fornøjelig at se på. Hjelmen bliver sat fast under hagen med en nem magnetlås, der kan betjenes med én hånd, og så du slipper man for det ubehagelige klik fra de gamle låse, der risikerede at klemme huden under hagen – en oplevelse, som især børnene hader! Et smart skruespænde i nakken sikrer desuden, at hjelmen altid passer perfekt til dit hoved, og så kan solskyggen tages af og på alt efter vind, sol og vejr.

Cykelhjelme er blevet moderne

Der var engang, hvor cykelhjelme var kedelige og klodsede. De var ganske enkelt ubehagelige at have på, og det var faktisk de færreste, der gad tage dem på, og det var der ikke noget at sige til. Men med Nutcase er alt blevet anderledes. Med de spændende og unikke design og højt udviklede hjelme kan både børn og voksne finde præcis den hjelm, der passer til den person, man er eller ønsker at være.

’Jeg elsker min hjerne’ er Nutcase motto, når det oversættes til dansk. Og det er jo lige præcis det, cykelhjelmen er der for : Nemlig at beskytte det, man elsker allerhøjest, og som man skal passe allermest på. Udvalget af Nutcase cykelhjelme er enormt, og både børn og voksne kan finde smarte og unikke design, der vil glæde og begejstre enhver.
 

Om forfatteren

Mit navn er Tobias, og jeg blogger en del om fritidsaktiviteter online.