Parykker og toupéer online

 
Nogle mennesker er så uheldige, at de mister deres hår- enten på grund af sygdom, genetik eller alder, og det er mange mennesker kede af.
I gamle dage kunne man købe en standardtoupé eller paryk, der så forfærdelig ud, og det var tydeligt for enhver, at det var en toupe eller paryk, man havde på.
Vil man gerne have toupé eller paryk, skal det jo ikke kunne ses af andre mennesker, at det ikke er ens eget hår. I dag er vi så heldige at teknologien har gjort at man kan få mange specialsyede og flotte parykker og toupéer, og folk vil aldrig tro andet, end at det er ens eget hår.
I København finder du de fleste specielle frisører, der tilbyder paykker eller toupéer selvom der dog i andre storbyer også er ved at komme specialister.
Nogle mennesker er så heldige at bevare deres hår langt op  i 50erne, mens at andre er skaldede inden de er 30. Det er noget vi ikke selv er herre over, og det er også tilfældet, hvis man er blevet syg.
Hvis man ønsker en toupé, fordi man har fået den omtalte "måne" på issen, kan man som i gamle dage købe en standardtoupé eller man kan få den speciallavet.
Får man den speciallavet bliver der taget mål og frisøren finder den helt nøjagtige farve, så det matcher det eksisterende hår.
Der bliver også taget højde for krøllethed og hårtæthed, når der skal laves toupé. De bliver monteret med enten hudlim, tape eller klips og kan fås i både syntetisk og ægte hår. Desuden bliver toupéen tilklippet, når den monteres.
En speciallavet toupé er derfor at foretrække, hvis man gerne vil have det bedste resultat, og den falder heller ikke af som i gamle dage, når du rører den. Den sidder helt fast. Det er selvfølgelige dyrere, men du er også garanteret imod, at man ikke kan se, at du har toupé på.
En toupé har en holdbarhed på 9-12 måneder.
Er du blevet helt skaldet og vil have paryk, er det også en god idé at få en professionel frisør til at guide dig. Det skal være en paryk, der passer til én og ser naturlig  ud, og det kan frisøren hjælpe med at finde frem til.