Puerto Calero er det sted med Lanzarotes bedste marina

 

Puerto Calero er det sted, hvor du vil finde Lanzarote bedste og mest eksklusive marina. Her er luksusyachter, der venter på deres ejere. Puerto Calero er ca. 5 km fra Puerto del Carmen.

 

Det er ikke en strand på stedet, her er det opbygget en lille by omkring marinaen, der kan rumme flere hundrede både.

 

Turisme

Som du ved, er det primært marina, der har gjort Puerto Calero. Restauranter, butikker og tjenester er bygget til at yde service til bådejere. Der er dog et par hoteller på stedet også. Så det er fuldt ud muligt at nyde en uges ferie i Puerto Calero, selv uden adgang til deres egen båd.

 

Boat

For der er masser af tilbud om sejlture, hvis du bare dukke op nede ved marinaen. Flere udbydere kappes om at levere underholdning eller handling ture ud til havet.

 

Eksklusiv

De restauranter og barer i Puerto Calero er et par hak mere eksklusivt end hvad du finder i den nærliggende by Puerto del Carmen. Det serveres tapas, sund frokost sandwich og dyre fisk og skaldyr. Du skal blot vælge. Prisniveauet er ikke meget højere end i Puerto del Carmen, men du kan ikke finde den aktuelle menu for €5 og andre lignende tilbud.

 

Velegnet til par og ældre

Dette er ikke et sted, hvis du ikke kan undvære en tropisk strand på din ferie. Puerto Calero ideel for par, der ønsker en rolig ferie i naturskønne omgivelser. Den yngste vil trives bedre i Puerto del Carmen, både med hensyn til part unge og børn.

Om forfatteren

Leif nyter livet på Lanzarote. Han trives både i Puerto Calero og i Puerto del Carmen.