Skal jeg købe mit streetwear online?

Der var engang, hvor jeg altid bevægede mig ned på strøget i København, hver eneste gang jeg skulle købe noget nyt tøj eller bare vindueshoppe. Det er der nok flere årsager til. For det første, havde online shopping og webbutikker endnu ikke rigtig indfundet sig. For det andet, har der nok også skulle gå et par år før jeg rigtig har kunne vænne mig af med følelsen af, at skulle prøve tøjet inden jeg køber det.
Med tiden og udbredelsen af webshops har jeg blandt andet lært, at det ikke er så svært at sende noget tilbage, hvis størrelsen ikke passer. For det andet har jeg også erfaret at man bør stole på at størrelsen man vælger er den rigtige, da det ofte er realiteten. Jeg har altså lært, at det ikke er særlig tit at hverken mine venner eller jeg laver fejlkøb på nettet – men at online shopping faktisk kun tilbyder os fordele i alle afkroge.
Jeg shopper personligt rigtig meget streetwear fra Nike og ved en søgning på Google dukker der et udvalg af blandt andet skateshops og skobutikker op , der kan tilbyde mig hvad jeg leder efter.  Se evt. en super god skateshop og online forhandler af streetwear her!
Første skridt handler altså bare om, at finde en udbyder der tilbyder mig den pakke, jeg leder allermest efter. For mig handler det om udvalget og servicen, hvor det for andre kan handle om prisen. Uanset hvad, er der en service i, at jeg ikke skal bevæge mig fra min seng for at få fat i det nyeste gear samtidig med, at jeg sparer penge ved ikke at handle i en fysisk butik. Der er altså rigtig mange fordele ved at shoppe online – og jeg vil råde alle til at prøve det af, hvis ikke de allerede er blevet totalt grebet af det, ligesom mig.

Om forfatteren

Jeg skriver om mine oplevelser med shopping. Følg med her!