Strik dig stressfri!

Fritiden skal bruges på det, som giver dig energi til at arbejde og yde i den resterende tid. Hvordan vi hver især lader op i vores fritid er individuelt, og den ene måde er ikke bedre end den anden. For mange kvinder er strikning den helt store fritidsbeskæftigelse, som giver dem ikke bare mere energi og afslapning, men også tøj m.m.. Samtidig viser forskning, at strikning har en gavnlig effekt imod stress, da de gentagne bevægelse påvirker hjernen og skaber afslappethed. Flere eksperter råder derfor kvinder til at strikke for at forebygge stress.
Find garn
Når du skal strikke, er det naturligvis af afgørende betydning at du bruger garn som lever op til dine forventninger. Der er flere slags garn på markedet, og før du køber er det vigtigt, at finder den kvalitet som passer til dig. Flere webshops sender gratis garnprøver, hvormed du kan afprøve din smag og dine lyster. Ret smart.
Samtidig kan du så også afprøve de forskellige webshops service, levering og alt det andet som selvfølgelig er med til at give den samlede vurdering af webshoppen.
Stressfri kombination
Jeg har selv haft glæde af en nystartet webshop, som netop kombinerer det stress-forebyggende element og kvalitetsgarn til en forholdsvis lav pris. Som med alt andet koster kvalitet, men produkter af bedre kvalitet har så også en bedre holdbarhed, blødhed og vaskbarhed, når vi snakker om garn. Det kan derfor vise som en mindre heldig investering primært kun at prøve det billige garn, da du går glip af garnoplevelserne med det bedre garn. Så gør dig selv den tjeneste at prøv garn af middel-høj kvalitet hos en af de mange webshops, som er på markedet. Husk dog at tjekke hvorvidt shoppen er E-mærket, da dette mærke sikrer dig en sikker nethandel. Jeg har personligt selv f.eks. haft glæde af webshoppen StrikAf.dk, som er nystartet og E-mærket. Men tjek naturligvis andre webshops, før du bestiller hos den første og den bedste.
God fornøjelse med strikkeriet og farvel til stressen!
 
 

Om forfatteren

Mit navn er Stine, jeg er 44 år gammel og bosat med min familie i Jylland. Jeg vil primært skrive om strik, da det er min store lidenskab. Er der andre ting som rører mig, er I naturligvis de første til at høre om dette ;)