Weekend i frihedens tegn

Tiden hos de danske familier er presset og den danske regering har nu forslag om at arbejdsugen skal forlænges. Det betyder at de danske familier får mindre tid sammen og derfor er de nødt til at prioritere deres weekender. I foråret og igennem hele sommeren har alle travlt med at få haven i stand og kørt grillen frem. Men weekender som disse bliver hurtig ”hverdag” og derfor søger familier – især dem med børn ud i det danske land på weekend ophold.

Campingpladserne har mærket til denne længsel efter danskernes lyst til frihed i weekenderne og har ofte gode tilbud på forlængede weekend ophold. Med dette tilbud er det muligt for en familie at tage på campingferie fra fredag til søndag og slippe fri for alle hjemmets kald. Her vil man som forældre kunne koble helt af og lade sine børn lege på de store legepladser, som man ofte finder på campingpladserne.

Mange familier søger også blot væk for weekenden og tager en enkelt overnatning i forbindelse med en tur i en af de store danske forlystelsesparker. Overnatningen foregår ikke altid på camping men kan også foregå på Bed and Breakfast steder, små hoteller eller måske i en af de mange luksushytter, som der stadig kommer flere af.

 

Så trænger familien til en weekend i frihedens tegn er det bare at starte bilen og kom ud og se dejlige Danmark.