Hus og have

Lige det, du har brug for, ude eller inde!

Arbejder du for eksempel i en børnehave, hvor du skal sidde på knæene meget, for at lege med børnene? Eller måske går du meget op i dit havearbejde, men ved hvor hårdt det er at bruge, bare et par enkelte timer i haven, når man konstant skal sidde på hug.

Er du i pladsmangel?

Der kan være mange årsager til, at du står i en situation hvor du mangler plads. Mange kender det helt sikkert - det skal ikke smides ud, det kan måske bruges på et andet tidspunkt - og lige pludselig har man et, eller flere, rum der er fyldt til randen alle mulige ting man egentlig ikke bruger. Uanset om du bor i hus eller lejlighed, kan du altså hurtigt ende i en situation hvor du mangler plads. Et af de mere moderne koncepter der er opstået som løsning til dette er ‘self storage’.

Gode råd til middagsselskabet

Kender du det, når du skal have gæster på besøg, og du ikke lige føler, du har nået alt det, du gerne vil? Det kan ofte virke uoverskueligt at nå det hele, når der både skal handels, laves mad og dækkes bord. I denne artikel kommer vi med gode råd, der kan hjælpe dig, næste gang du skal huse et større middagsselskab. 

Køb ind i god tid

Gode tips til maling

Vi kommer alle sammen ud for, at vi skal male på et eller andet tidspunkt i vores liv. Det kan være, når vi flytter ind i et hjem, eller når vi flytter ud af vores gamle. Ønsker du ikke at hyre en maler, bør du derfor selv have styr på det mest fundamentale, når du skal male. 

Hvad er et advokatforbehold?

En bolighandel er på mange måder både en spændende og ind imellem stressende oplevelse. Der er mange ting at tænke på, både når man er køber og sælger, og fagudtryk som advokatforbehold, tinglysning, tilstandsrapport og mange, mange andre, flyver ind imellem igennem luften eller ud af munden på den hurtigsnakkende ejendomsmægler.

Gulvfladen på et trægulv er vigtig for det visuelle men også for holdbarheden.

Gulvfladen på et trægulv er vigtig for det visuelle men også for holdbarheden. Trænger dit trægulv til en nyrenoveret gulvoverflade? Så se med her! Ethvert trægulv har en gulvflade som kan opfriskes og blive smuk som ny. Overfladens brug har indflydelse på slitagen og med hvilke midler der skal rengøres. I langt de flest boliger er gulvfladerne meget synlige og dermed også de vigtigste flader.

Skrot oliefyret og få Energitilskud

Regeringen har nedsat afgiften for elvarmekunder og kunder med varmepumper. Det betyder, at man i 2015 kan spare 37 øre pr kWh – og derfor kan det nu for alvor være en god idé at droppe et gammelt oliefyr og i stedet få varmepumpe til at opvarme huset - endda med energitilskud.
 

Har du nogensinde prøvet et Vildmarksbad?

Har du nogensinde prøvet et Vildmarksbad? Hvis ikke, så prøv det. Hvad er et Vildmarksbad? Tilbage på de gamle slotte var der også sådanne bade. Men disse blev opvarmet separat uden at opvarme vandet. Moderne er udstyret med træfyr og elektrisk opvarmning. De er fremstillet i forskellige størrelser fra 2 til 10 personer, den mest populære er den til 6 personer. Badet kan bruges i alle sæsoner. Det kan bruges med varm eller koldt vand.

Et sikkert hjem med en privatalarm

Indbrud og forsøg på indbrud sker flere gange om dagen i Danmark, og desværre stiger antallet af indbrud om dagen stødt. Det kan være traumatisk at opleve indbrud i sit hjem og kan desuden blive en dyr udgiftspost, hvis man ikke har sikret sig ordentligt. I 2012 havde 45.000 indbrud i sit hjem, hvilket svarede til en indbrudsrate på 1,8 procent. I 2011 var indbrudsraten i private hjem med privatalarm kun 0.47 procent. Således kan en alarm reducere risikoen for indbrud eller forsøg på indbrud markant.

En gennemgang af hvordan varmepumper virker

Varmepumper er blevet mere attraktive den seneste tid, dels fordi at elafgiften er blevet sænket, og derudover er varmepumperne blevet mere effektive. Den proces som foregår i varmepumperne, den minder meget om det der foregår i et køleskab.

Udgiv indhold (C01 _th3me_)