Et sikkert hjem med en privatalarm

Indbrud og forsøg på indbrud sker flere gange om dagen i Danmark, og desværre stiger antallet af indbrud om dagen stødt. Det kan være traumatisk at opleve indbrud i sit hjem og kan desuden blive en dyr udgiftspost, hvis man ikke har sikret sig ordentligt. I 2012 havde 45.000 indbrud i sit hjem, hvilket svarede til en indbrudsrate på 1,8 procent. I 2011 var indbrudsraten i private hjem med privatalarm kun 0.47 procent. Således kan en alarm reducere risikoen for indbrud eller forsøg på indbrud markant. Hvis du ønsker mere tryghed i dit hjem, kan du med fordel anskaffe en privatalarm til huset.

 

Privatalarm uden abonnement

Køber du en alarm uden abonnement, står du selv for at reagere, hvis der er forsøg på indbrud i dit hjem. Ligeledes står du også for al vedligeholdelse af alarmsystemet. Køber du en alarm med et GSM-kort installeret, kan du, din familie eller dine venner blive kontaktet på SMS, når der er forsøg på indbrud. Således har du mulighed for selv at reagere hurtigt, når alarmen er gået i dit hus. Husk dog på, at det kan være en farlig opgave selv at stoppe et indbrud.

 

Privatalarm med abonnement

Forsøg på selv at stoppe indbrud kan ende i livsfarlige situationer, da indbrudstyve i nogle tilfælde kan være bevæbnede. Det anbefales derfor at tilkøbe et abonnement til sin privatalarm, hvor vagtfolk da vil håndtere eventuelle indbrudsforsøg. Professionelle vagtfolk ved, hvordan et indbrudsforsøg skal håndteres og sikrer, at du er i gode hænder. Ønsker du et professionelt vagtselskab til at tage action, når alarmen er gået? Så skal du kigge efter en privatalarm med abonnement.

 

Hvilke funktioner har en alarm?

En privatalarm har ét overordnet formål - at stoppe indbrud i hjemmet. Men den kan have flere forskellige funktioner, som sikrer et topsikret hjem. En privatalarm indeholder blandt andet:

  • En central med sirene, som giver lyd, når der er indbrud i hjemmet.
  • Et betjeningspanel hvor alarmen kan betjenes.
  • Trådløse rumsensorer, som registrerer bevægelse i rummet.
  • Dør- og vindueskontakter som registrerer, når nogle forsøger at trænge ind udefra.
  • En fjernbetjening til at betjene alarmen.
  • Skilte som tydeligt viser potentielle tyve, at der er privatalarm installeret.

Hvad koster en privatalarm?

Prisen på en privatalarm afhænger af mange faktorer. Størrelsen af alarmsystemet afgør i høj grad, hvad prisen skal være på en alarm til hjemmet. Tilbehør til systemet så som kameraer og andre nyttige funktioner påvirker desuden privatalarmens pris. Som tidligere nævnt har det yderligere betydning for prisen, om der ønskes en privatalarm med eller uden abonnement. Privatalarmer kan virke til at være en dyr udgiftspost, men de er hele prisen værd og sikrer dig maksimal tryghed i dit hjem.

 

Om forfatteren

Fagekspert på Ekspertvalg.dk - en gratis service til dig, som ønsker en god løsning inden for privatalarmer.