Lær at forstå Siemens køleskabe

Det er ikke altid lige nemt at forstå alle de fine udtryk, som bliver brugt omkring de nye hårde hvidevarer. Tag eksempelvis noget så simpelt som et Siemens køleskab – før man er færdig med at læse sig igennem de tekniske specifikationer, er man stødt på en masse fagudtryk. Nogle af dem siger sig selv – andre kræver lige en ekstra forklaring. Du kan derfor se dette som et køleskabs ABC særligt minded på Siemens køleskabe. Skulle du ske at have et andet køleskab, kan du trygt læse videre – mange af udtrykkene minder nemlig om hinanden fra producent til producent.

antiBacteria-system: Dette betyder, at indersiden af køleskabet har en modstandsdygtig overfladebelægning, som effektivt forhindrer, at bakterierne slår sig løs. Det betyder, at du undgår, at der vokser og gror bakterier og andre uvelkomne gæster i køleskabet. Overfladebelægningen er så resistent, at den holder hele køleskabets levetid.

bottleRack:Dette gør det muligt at opbevare flasker på en tryg og sikker måde, så du undgår, at de pludselig triller ud af køleskabet, når du åbner det.

coolBox:Dette er en form for køleboks, da boksen har en lidt lavere temperatur end det øvrige køleskab. Med de 2o C- 3o C sikrer du en bedre opbevaring af eksempelvis fisk, pølser og kød. Det fastholder samtidig disse madvarers kvalitet samt sørger for, at duften/lugten fra det friske kød ikke overføres til andre madvarer i køleskabet.

Ekstra tyk isolering:Denne funktion bliver en god kammerat for pengepungen. Ekstra tyk isolering sørger nemlig for, at strømforbruget bliver reduceret samtidig med, at det kan holde på køligheden i op til 2 dage, hvis uheldet skulle være ude med strømsvigt. Dermed får du en mindre elregning samt slipper for unødig madspild, hvis strømmen går.

FCKW- og FKW-fri:Dette betyder på godt jysk, at kølemediet samt isoleringen ikke er skadeligt for ozonlaget, da der kun er naturstofferne pentan og isobutan i dem

Plus-isolering: Som om ekstra tyk isolering ikke var nok, så kan du også få den særlige plus-isolering, som sørger for ekstra energibesparelse.

Power ventilation: Med den super funktion, fordeles luften i køleskabet jævnt. Det betyder, at temperaturen altid er konstant, hvilket giver de bedste forhold for dine madvarer.

Der findes sikkert mange flere særlige udtryk, som blot venter på at blive oversat til forståeligt dansk. Men her er blot et lille udpluk, som forhåbentlig kan gøre det lidt nemmere for dig at forstå, hvad dit køleskab rent faktisk kan. På den måde kan du være lidt bedre klædt på, næste gang du skal på jagt blandt Siemens køleskabe.