Lige det, du har brug for, ude eller inde!

Arbejder du for eksempel i en børnehave, hvor du skal sidde på knæene meget, for at lege med børnene? Eller måske går du meget op i dit havearbejde, men ved hvor hårdt det er at bruge, bare et par enkelte timer i haven, når man konstant skal sidde på hug. Ved enten havearbejde, eller når du leger med børnene, eller måske endda bare skal sidde ved bordet og arbejde, er det essentielt at du kan bevæge dig frit rundt, og ikke føler dig låst fast af stolen, så du har mulighed for at udføre dit job, uden at give sig selv ryg- eller knæskader.

Lige det møbel du har brug for i dit hjem

Du kan i din indretning, både nemt, flot og ekstremt funktionelt, mindske muligheden for ryg-eller knæskader, kommet af at sidde på hug alt meget. Det kunne for eksempel være ved at have en stol stående sammen med dine mest essentielle haveredskaber, så slipper for at kravle rundt på græsset, og overbelaste dine knæ. Her fungere stolen fantastisk, da den giver dig friheden til at bevæge dig frit rundt, og udføre dit arbejde endnu nemmere, men uden at overbelaste ryg, eller knæ! Det vigtigste for dig, når du skal fuldføre dit arbejde, enten i haven, eller ved et småt bord sammen med børnene, er fleksibilitet, og med stolen, får du det. Stolen er ydermere super komfortabel, og du får fleksibilitet, helt uden skader. Stolen vil altså passe perfekt ind i din indretning, og samtidig være super funktionel, og passe perfekt ind i dit hjem, eller på din arbejdsplads. Du kan sætte stolen alle steder i dit hjem, hvor den er mest praktisk for dig. Stolen er af elegant, smukt, minimalistisk design, der gør at den er nem for dig, at bruge in din indretning. Det er altså ikke kun en stol der gør din hverdag nemmere, det er også en stol der vil se fantastisk ud alle steder. Praktisk, elegant, og funktionel.

Rastløst barn, der har svært ved at sidde stille?

Vi ved alle hvor svært det kan være at sidde med ens barn ved bordet, og enten tegne, lægge pulsespil, eller andet der kræver at barnet sidder stille i mere end ti minutter af gangen. Her begynder børn oftest at blive rastløse, og venten begynde at vippe på stolen, rejse sig op, eller helt gå fra bordet. Hvis du kan genkende denne situation, er stolen også en super løsning for jer! Stolen gør nemlig at barnet har mulighed for at vippe, rører sig, og generelt give børn den variation i stillingen de har brug for, og den fleksibilitet de har brug for, til at kunne være ved bordet i længere tid, og koncentrere sig i længere tid.

Perfekt til alle formål

Lige meget om du skal bruge den i haven, til en hobby, for eksempel som kunster, eller dit arbejde, eller andet du kunne komme i tanke om, kan du være helt sikker på at stolen er helt perfekt til dit formål. Kun fantasien sætter grænser, til denne stols uendelige formål. Du kan få denne stol fire hele størrelser, så du kan få de helt rigtige mål, til det du skal bruge stolen til, om så det er til børn, eller voksne.