Spejder du efter den rette håndværker?

 
Du kender helt sikkert en god ven eller har en far, som hjertens gerne vil hjælpe dig med at få revet en væg ned og få klaret en masse praktiske projekter i din lejlighed eller hus. Og det er måske her du tænker, at det lige nu ville være en dejlig hjælp, men igen tvivler du måske på, hvor godt projekternes udfald bliver, hvis ikke du får det lavet professionelt?
Det kan i hvert fald være roden til meget ondt, hvis du ikke får lavet tingene ordentligt fra start. Det gælder især, hvis du skal have lavet noget, som er lidt større end bare at skifte en bordplade – som eksempelvis at få revet en væg ned eller få lavet nyt køkken. I arbejdet under sådanne større projekter, kan der nemlig hurtigt opstå små eller store fejl eller mangler, og måske også uden at du ser det, lige til at starte med.
Derfor er det vigtigt, at du vælger en håndværker med omtanke, så du ikke ender med at stå med en stor ekstraregning. Hvis du har valgt en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri, så er du nemlig dækket ved fejl og mangler, hvis du opdager disse efter arbejdets udførelse.