Strømpeforing via kloak tv

 

Strømpeforing via kloak tv

Det er ikke altid ligetil at får udført strømpeforing af din kloak, derfor kan det kræve at man benytter kloak tv. Det vil gøre det nemmere at få lokaliseret skaderne i kloakken og vurdere, hvordan problemet skal løses. En tv inspektion i kloakken kan blive nødvendig, før man begynder på strømpeforing af kloak. 

Det er normalt at man fører tv kameraet ind i kloakledninger og derved identificerer de skadede områder. 

Strømpeforing via kloak tv er et godt supplement, der sikrer en mere effektiv løsning af problemet. Det vil være op til det valgte kloak firma at vurdere behovet for kloak tv. 

Efterfølgende får du normalt mulighed for at se optagelserne, få forslag til forbedringer og ikke mindst et tilbud på reparationen. Strømpeforing kan altså være afledt af kloak tv-optagelser, der påviser et klart problem. 

Kloak tv er et nyttigt supplement, til et velfungerende kloaksystem. Så man har mulighed for at opklare de konkrete fejl og skader der måtte være. 

Det danske kloaksystem har desværre set bedre tider, så strømpeforing af din kloak, kan hurtigt blive nødvendigt. 

Spuling før strømpeforing af kloak

Inden strømpeforing påbegyndes, bliver kloakken altid spulet helt ren, så man nemmere kan operere og finde frem til fejl og skader. Først herefter har man mulighed for at foretage en strømpeforing af kloak. 

En strømpeforing af kloak bliver udført med avanceret udstyr og ofte via optagelser af det udførte arbejde. Kun derved kan man undgå udgravninger og udføre strømpeforing i god kvalitet. 

På samme måde som en tv inspektion kan være nyttigt at foretage, for at opklare problemer, så kan der medfølge optagelser af arbejdet, når du får udført strømpeforing af kloak. Disse optagelser kommer typisk i sammenhæng med det avancerede udstyr. Der er mange firmaer, der tilbyder efterfølgende dokumentation af arbejdet, via en dvd. 

Det kan være interessant at se det udførte arbejde, selvom det er svært som almen dansker, at vurdere kvaliteten af arbejdet. Omvendt kan det være godt at have materialet, i tilfælde af arbejdet er blevet udført i dårlig kvalitet. 

For er der garanti på holdbarheden, eller opstår det samme problem hurtigt igen, kan optagelserne ende med at være brugbare.