Kommunikation

Historien bag Black Friday

Det amerikanske tilbudsfænomen ”Black Friday” er fredagen efter Thanksgiving og stammer fra 1960’erne hvor “Black Friday” markerede begyndelsen af julehandlen. Navnet ”Black” indikerede at butikkernes omsætning gik fra røde, til sorte tal, altså et tegn på at indtægten steg. Flere og flere specialbutikker tog konceptet til sig og langsomt eskalerede tilbuddene på “Black Friday” og dagen blev hurtigt årets mest populære dag at købe julegaver på (1).

Åbne miljøer

Der er mange virksomheder som hylder tanken om storrumskontorer, hvor man sidder hele afdelinger i samme kontor. Det giver en åben kultur, hvor der er masser af dynamik og overskud, hvis det gøres rigtigt.
Det kræver dog at der er nogle regler for, hvordan man opfører sig på kontoret i forhold til snak, musik og andet støj. Medarbejderne skal være gode til at respektere hinanden og gå udenfor hvis man skal tale i telefon eller andet som larmer.

Breaking Dawn Part 2

Breaking Dawn Part 2

Twilight serien er skrevet af Stephenie Meyer og består i alt af de 6 bøger:

 

Brugerundersøgelser

Der findes mange former for brugerundersøgelser, og ikke alle slags egner sig til alle formål. Her følger en beskrivelse af de forskellige slags og hvor de bedst kan anvendes.

 

Undersøgelser på papir

Undersøgelsen bliver sendt til svarpersonerne pr. post eller afleveres på anden måde, de udfylder og sender dem retur.

Tag Styringen Over Din Mobilregning Med Taletid

Med taletid til mobilen undgår du ubehagelige regninger. Er du vandt til det at telefoniregningen viste sig at være en del større end forventet? Er dette tilfældet er taletid et ting du seriøst kan tænke over. Sandsynligheden er at det kunne spare dig en del i forhold til et almindeligt mobil abonnement. Taletid til mobilen virker på en sådan måde at du indsætter et beløb til 1 abonnements saldo, som du herefter kan bruge løs af.

5 gode forslag til budgetvenlige, romantiske dates

Højkulturel dating - Tag til galleri åbning
Disse højkulturelle arrangementer er ofte åbne for offentligheden. Kig i din lokalavis eller sæt dit navn på nogle galleriers mailinglister. Når I kigger på eksklusiv kunst, vil det ikke føles som en lavbudget date. Hvis eftermiddags dates ikke er noget for dig, kan du checke, om galleriet holder aftenåbent - mange gør. Er der fernisering, kan der være gratis vin og ost.

Find den eneste ene med ærlig dating

Kommunikation med tid til at tænke

Er maskinoversættelse et valg?

Når en oversætter arbejder med en oversættelse, er der en kompleks række arbejdsprocesser, som modsiger den tilsyneladende enkle proces, der finder sted. Det har længe været datalingvisters mål at opnå fuldstændigt automatiske maskinoversættelser af høj kvalitet, men men på trods heraf er dette mål stadigvæk uden for rækkevidde. Med de ressourcer vi har til rådighed i dag, er maskinoversættelse så overhovedet et realistisk valg?

Professionel oversættelse over for gratis online oversættelse

Når vi ser, at der er landet et fremmedsproget dokument på vores skrivebord, bliver de fleste af os for et øjeblik overrumplet. Uanset om vi har en grundlæggende eller slet ingen viden om sproget, står vi så over for et valg: Skal vi vælge en gratis online oversættelse eller en professionel oversættelse?

Er multikulturelle samfund mere tilbøjelige til at skabe polyglotter?

I disse tider er det multikulturelle samfund et emne i alle diskussioner om national demografi, og det er konsekvensen af den skiftende blandede sammensætning i byområder eller resultatet af grænseoverskridende migration. Det er ofte blevet fremført, at en direkte konsekvens af det multikulturelle samfund er tendensen til at skabe polyglotter, men er der i overhovedet noget grundlag for det?

Udgiv indhold (C01 _th3me_)