Mad og drikke

Alt du skal vide om kaffe og te

Te og kaffe har vundet danskernes hjerte, og chancen for at det nogensinde mister vores kærlighed igen er minimal. Vi hælder produkterne i os som aldrig før, det har åbnet op for en hel ny verden af smagsoplevelser inden for samme emne. For dem som ikke kan lide den normale sorte kaffe, er der nærmest kommet et gateway produkt som alle kan lide, og det er selvfølgeligt café latte.

 

Riesling - Kongen af hvidvine

I 1990erne var tyske vine, dermed også Riesling vine, ikke særlig efterspurgte. Tiderne har ændret sig. I mellemtiden, stiger efterspørgelsen på tyske vine enormt. Hos os, er næsten hver anden flaske, vi sender ud, en Tysk vin.

Også i USA har salget af tyske vine fordoblet, og englænderne, behøver ikke mere skamme sig, over at vœre hoved aftager, af tyske vine. I Norge, har de tyske hvidvine sågar overtaget 1. pladsen. Hvad er der sket?

Cocktail party med succes!

Cocktail party med Go stil!

Hvordan holder du det perfekte cocktail party.
Jeg vil nedenfor gennemgå 3 punkter du kan benytte for at få det perfekte cocktail party.

Dj der mixer musikken for gæsterne.

Fordele du får ved at brug af aktiv underholdning til festen

Aktiv underholdning - Få dine gæster til at tale sammen!

Kender du ikke det - du er til et cocktailparty hvor alle gæsterne står i små gruppe og taler sammen? der er ikke nogen af gæsterne der mingeler med hinanden.

 

Dette lille problem kan du løse meget simpelt.

 

Få underholdning ud til din fest.

Piña Coladas historie

Historien om Piña Colada er - som så meget andet - til stor diksussion. Faktisk er det noget nær umuligt at sige noget helt præcist om hvornår cocktailen rent faktisk blev opfundet. Her er en oversigt nogle af de mange bud på hvornår den stammer fra, og hvem der har fundet på den.

Hvad er en Piña Colada

Colada betyder at si
Piña betyder ananas

Altså betyder Piña Colada siet ananas.

En af mange opskrifter på den meget populære cocktail er:

Sommerbowle - sådan får du succes

En typisk sommerbowle

Sommeren er lys og frisk. Det gode vejr (som der trods alt er noget af de fleste somre) kalder på kølige drikkevarer og så er sommer også frugt og bær i alle afskygninger.

Alt dette skal bowlen indeholde. Den skal altså være let, lys, frisk, kold og gerne med masser af frisk frugt.

Ingredienser

Basisingredienser i en sommerbowle kan være

Cocktailens historie

Drinks er kendt helt tilbage fra 1600-tallet, men deciderede cocktails, som vi kender dem i dag opstod i 1920'ernes USA.

Årsagen til, at det lige var i 1920'erne at cocktails blev så populære var pga. det amerikanske alkoholforbud. Det betød, at produktion og indtagelse af alkohol var forbudt.

Ølbrygning

Ølbrygning er nærmest en kunstart. Det mest sublime øl frembringes som en kombination af god humle, rigtigt gær, en kyndig hånd, dristighed og held.

Tips til anretning

Maden skal være en fryd for øjet, desto størrer bliver nydelsen! Mad der imponerer øjet, er ofte mad, der er gennemført ned til mindste detalje - i farve, form eller som tema. Fx som små tapasretter i snorlige kolonner, i blændende farvesammensætninger eller som mad, der i bogstaveligste forstand står på pinde for dig.

Ølsmagning

 

Er ølsmagning en kunst? Nej!

Basalt set går det blot ud på at nyde øl og have en mening om det. 

Hvad er ølsmagning?

Ølsmagning kan sammenlignes med vinsmagning. En øl skal smages på og det skal vurderes hvor god den er. Ligesom med vin.

Udgiv indhold (C01 _th3me_)