Fordele du får ved at brug af aktiv underholdning til festen

Aktiv underholdning - Få dine gæster til at tale sammen!

Kender du ikke det - du er til et cocktailparty hvor alle gæsterne står i små gruppe og taler sammen? der er ikke nogen af gæsterne der mingeler med hinanden.

 

Dette lille problem kan du løse meget simpelt.

 

Få underholdning ud til din fest.

Det vigtigste ved underholdningen er at dine gæster ikke skal stå og se passivt til, de skal involveres i underholdningen. Underholdningen kan være en tryllekunster der laver tricks med dine gæster, en kok der underviser gæsterne i finere fransk madlavning eller en bartender der udfordre gæsterne på deres drikkevaner, muligheder er mange og der kommer flere til hele tiden.

 

Aktiv underholdning – Få dine gæster op af stolen!

Ens for alle former for aktivt underholdning er at dine gæster skal være en aktiv del af det. Aktiv underholdning får dine gæster til at tage stilling til forskellige elementer som de ikke er vant til. Denne usikkerhed gør at de hele automatisk begynder at tale sammen på tværs af tilhørsforhold hvilket giver et meget mere harmonisk cocktail party efterfølgende. Dette tricks kan bruges både til den private cocktailparty, teambuilding i virksomheden eller som en ryste-sammen-tur for nye kollegaer. Det er faktisk kun din fantasi der sætter grænsen!

 

Resultatet af underholdningen

Resten af festen vil bære præg af at dine gæster er blevet rystet sammen hvilket gør at din fest formentligt vil udvikle sig anderledes end normalt og at dine gæster ikke længere er tilbageholdende i forhold til andre grupper til festen.

 

Du vil efterfølgende opleve at dine gæsters tilbagemelding være udpræget positive hvilket vil kunne ledes hen til den aktive underholdning.