Er du bedre til at finde billige rejser end professionelle?

Svaret på overskriften er "Næppe...". Men alligevel er der mange danskere, som helt hovedløst kaster sig ud i at booke årets ferier via diverse bureauer og tjenester uden at konsulteret professionelle og endda gratis services på internettet. Det betyder man i sidste ende vil have betalt overpris for sin rejse.

Er du i pladsmangel?

Der kan være mange årsager til, at du står i en situation hvor du mangler plads. Mange kender det helt sikkert - det skal ikke smides ud, det kan måske bruges på et andet tidspunkt - og lige pludselig har man et, eller flere, rum der er fyldt til randen alle mulige ting man egentlig ikke bruger. Uanset om du bor i hus eller lejlighed, kan du altså hurtigt ende i en situation hvor du mangler plads. Et af de mere moderne koncepter der er opstået som løsning til dette er ‘self storage’.

Findes der alternativer til forbrugslån?

Er du i tvivl om, hvorvidt du behøver at tage et forbrugslån? Der findes en række råd, du kan bruge, inden du optager et lån. På denne måde sikrer du, at du har undersøgt dine muligheder og minimerer risikoen for at komme til at fortryde dit lån. 

Guide til jordvarme

 

Få en boligadvokat til at kigge din købskontrakt igennem.

Selvom en ejendomsmægler officielt ikke må lade være med at skrive ting i købskontrakten, hvis der for eksempel er nogle problemer med det hus eller den lejlighed, du gerne vil købe, så kan du være sikker på at det heller ikke noget, som han eller hun vil lægge særligt meget vægt på i sin salgstale eller bringe op som det første. 

Sådan bliver du en del af et vikarbureau i København

Det kan være svært at finde vejen frem på jobmarkedet, men hvis man vælger at benytte sig af et vikarbureau i København, så kan man få rigtig mange fordele.

 

Tips til at skrive en boganmeldelse

Er du lige blevet færdig med at læse en bog? Var den interessant eller kedelig? Du kan altid skrive en anmeldelse med din egen mening om bogen. Dette vil give forfatteren og andre interesserede læsere en mulighed for at høre, hvad andre synes om bogen. Her er vigtige tips til at skrive en boganmeldelse.

Giv specifikke detaljer omkring bogen

5 måder at få en kæreste på

Hvis du selv har valgt at være single og samtidig er glad for at være single, så er det fantastisk, men sådan er det ikke for alle. Hvis du gang på gang tager i byen for at finde en at tage med hjem og det så mislykkes, så har du her et par gode råd der kan hjælpe dig på vej.

 

1. Vær ambitiøs

Online Freelancers vs inhouse

Driver du hjemmesider på flere markeder med hvert deres sprog har du sandsynligvis haft overvejelserne - inhouse eller freelancer? Uanset hvilken løsning du vælger, er det ressourcekrævende - enten i form af timer eller lønninger. Læs mere om de erfaringer og frustrationer, vi har haft hos Trendhim.

Første skridt - Erkendelsen

To aktuelle IT-tendenser for din virksomhed

Der er 2 tendenser, som virksomheders IT følger i disse dage. Dem bør du kende og vurdere potentielle løsninger efter, når du køber ny IT til virksomheden.

I dag giver det ikke mening vente i årevis med at få værdi af en IT-investering

Det lyder måske som en naturlighed, der er desværre mange virksomheder, der foretager store investeringer uden at have udregnet tilbagebetalingstiden. Det er ikke god forretning.

Udgiv indhold (C01 _th3me_)