Personlig udvikling

5 måder at få en kæreste på

Hvis du selv har valgt at være single og samtidig er glad for at være single, så er det fantastisk, men sådan er det ikke for alle. Hvis du gang på gang tager i byen for at finde en at tage med hjem og det så mislykkes, så har du her et par gode råd der kan hjælpe dig på vej.

 

1. Vær ambitiøs

Hvor finder jeg den perfekte kæreste?

Det spørgsmål er der efterhånden en hel del der har stillet sig selv og Google. Spørgsmålet er ikke nemt at besvare, i og med at den helt perfekte kæreste formodentlig ikke findes. Til gengæld kan jeg næsten med garanti love dig, at du vil forøge dine chancer betydeligt, ved at møde nye mennesker.

Sådan bliver du en bedre leder

En leder kan være leder på rigtig mange måde. Det kan være svært at definere helt konkret, hvad en god leder er. Hvad der dog ikke hersker nogen tvivl om, er, at alle virksomheder har brug for en leder og kan have svært ved at fungere optimalt uden en kompetent leder. En leder er til for at holde styr på tropperne, så der kan blive skabt resultater således at virksomheden kan tjene penge. I virksomheder kan medarbejderne tydeligt mærke, hvorvidt virksomheden er velfungerende eller ej, alt efter hvordan lederen styrer virksomheden.

Skal du være oversætter?

Ønsker du et job hvor opgaverne aldrig er ens og hvor du vil kunne arbejde fra alle steder i verden? så kan det være du skal overveje en karriere som professionel oversætter. Som oversætter består dit job i at oversætter forskellige fysiske eller online tekster til eksempelvis hjemmesider eller til kampagner. Det er ikke nemt at blive oversætter, det kræver hårdt arbejde og det er ikke nok blot at kunne tale og skrive på to sprog, der ligger langt mere i det.

Kreativ jobsøgning

Efter finanskrisen er det blevet sværere at få jobs – det har de fleste nyuddannede eller bare uheldige oplevet. Der er blevet skåret ned på de fleste arbejdspladser, og de store fyringsrunder har gjort folk bekymrede og utrygge – forståeligt nok. Men når man så sidder og leder efter fx et pædagogmedhjælper job, så skal man måske tænke lidt ud af boksen, for at komme foran de mange andre som også søger.

Et skræddersyet jakkesæt vil altid være en fornuftig investering

For bare ti år siden var det meget normalt, at man købte stangtøj, når man skulle have ny jakke og bukser, men i dag ser man en anden tendens. Det er igen blevet moderne at få lavet et skræddersyet jakkesæt, der kan skille sig ud fra alt andet. Folk vil gerne være unikke, hvorfor mange vælger at skille sig ud på deres beklædning.

Kan man uddanne sig som stjernetyder?

 

Et andet og måske mere direkte beskrivende ord for en astrolog, er stjernetyder. En astrolog er, som bekendt, en person, der kan tyde stjernerne, og på den måde fortælle ting om personers personlighed, fortid og fremtid. Planeternes placering påvirker os nemlig gennem hele livet, alt efter, hvordan sol, måne, stjerner og planeter stod i forholdt til hinanden, da vi blev født.

Hvordan ved du egentlig, om du også er clairvoyant?

 

Herreundertøjstrends

Hvor meget man end vælger at benægte det, så er herreundertøj en del af modeverdenen.

Hvem husker ikke de smarte lange underbukser bedstefar tog middagslur i? Men vi er kommet meget langt siden da. Når det kommer til herretøj, findes der efterhånden et enormt udvalg af farver og modeller.

Sådan klarer du dig godt i skolen

Hvert år kommer der en ny generation af unge mennesker, som starter i skolen. I minimum 9 år skal de igennem en masse matematik, dansk, fysik og engelsk. Nogle fortsætter til gymnasiet, andre til universitetet og andre begynder at arbejde direkte bagefter.

Udgiv indhold (C01 _th3me_)