5 måder at få en kæreste på

Hvis du selv har valgt at være single og samtidig er glad for at være single, så er det fantastisk, men sådan er det ikke for alle. Hvis du gang på gang tager i byen for at finde en at tage med hjem og det så mislykkes, så har du her et par gode råd der kan hjælpe dig på vej.

 

1. Vær ambitiøs

Hvis du tjener mange penge, så er det godt for dig - der er gruppe af kvinder der kun går efter en fyr som får en fed løn, men dem prøver vi lige at se bort fra.

Det handler nemlig ikke om hvor meget du får i løn, men mere om din intelligens og hvilke mål du sætter for dagen, det er en ting kvinder tænder på, nemlig at du er passioneret omkring noget og at du bare giver den fuld gas.

Hvis du udstråler selvtillid og har et godt job, så er du allerede godt på vej.

 

2. Fokuser ikke kun på sex

Hvis du er typen der tager en pige med på date og ikke laver andet end at komme med frække hentydninger eller lave sexistiske jokes omkring kvinder i køkkenet og deslignende, så har vi et råd til dig: Drop det, det er altså ikke mange piger der falder for det og jeg kan forsikre dig, det bliver ikke et forhold af længere varighed.

Ligeledes, hvis du er den type der har ondt af sig selv og bruger hele aftenen på at få pigen til at få medlidenhed med dig, så holder den altså heller ikke i længden.

Kvinder ønsker en mand der respektere hende og sætter hende først i rækken.

 

3. Tag kvinder på rigtige dates

En date er begyndelse på et hvert forhold, hvis din første date er en halvfærdig løsning og f.eks. kun drejer sig om sex og alkohol, så sender du ikke de rigtige signaler til kvinden.

Du har sikkert hørt det før og hvis du vil skabe et forhold skal du feje benene væk under hende. Hvis du formår at gøre det så kan du være sikker på at hun er der for dig.

Et godt råd er at tage på en “ædru” date, så lad være med at tage i byen sammen. Tag på date i dags timerne og find på noget man ikke lige laver hver dag, f.eks. kan i tage ud og skøjte, tage i en forlystelsespark eller på en hyggelig skovtur. Det viser hende at du er interesseret i andet end sex og at du har en interesse i at lære hende bedre at kende.

 

4. Vær en god lytter

Du skal få din kvinde til at føle sig speciel, hvis du undlader at vække denne følelse i hende, så er det sikkert fordi du er mere fokuseret på dine egne følelser end hendes og det dur bare ikke.

Sommetider går mænd for meget op i at imponere deres date end at være interesseret i kvinden der sidder der sammen med dig og det er et problem, fordi din date vil mærke det som om du er uinteresseret.

En god idé er at stille spørgsmål direkte til hende og lytte efter hvad hun fortæller dig, hun vil føle sig mere forbundet til dig og det kan være med til at sikre at du får et kys for enden af daten og det er jo win-win.

 

5. Prøv online dating

Jeg kender mange, inklusiv mig selv som er ret genert og har svært ved at spørge en pige om vi skal tage på date. Heldigvis kan man nu tage på “online date” på diverse dating sider, her “slipper” du for at stå ansigt til ansigt med pigen du vil tage med på date. I kan nå at lære hinanden at kende før i mødes.

For blot 5 år siden var det en lille smule tabu at være på dating sider, men i dag er det helt normalt og over 30% af danskerne møder hinanden online.

Om forfatteren

Efter 3 år som single og utallige dates begyndte jeg at interessere mig meget for online dating og vil gerne informere folk om hvordan de kan optimere deres dating.