Hvor finder jeg den perfekte kæreste?

Det spørgsmål er der efterhånden en hel del der har stillet sig selv og Google. Spørgsmålet er ikke nemt at besvare, i og med at den helt perfekte kæreste formodentlig ikke findes. Til gengæld kan jeg næsten med garanti love dig, at du vil forøge dine chancer betydeligt, ved at møde nye mennesker.

Din lille, hyggelige omgangskreds udvikler sig formodentlig ikke ret meget og chancen for at dig og en fra din omgangskreds – der vel at bemærke er single – pludseligt ændrer jer så meget, at i da skal være sammen er ikke ret stor. Derfor er det en rigtig god ide at møde nogle nye, spændende mennesker.

Dette kan dog gøres på mange forskellige måder.

Den traditionelle

Den helt almindelige og traditionelle er naturligvis at gå på bar og hygge sig en lørdag aften. Her møder du en helvedes masse fyre eller piger, der lige som dig er på jagt efter et knald eller ubetinget kærlighed. Denne jagt er dog ikke altid lige nem og det er langt fra hver gang, at der er hæld i sprøjten – specielt hvis man søger den eneste ene.

Af denne grund kan det være en rigtig god ide at søge andre veje. Dette kan være ved at tage til et speeddating event eller ved at snakke med nogle fra arbejdet man ikke normalt snakker så meget med og så videre.

Apps

Springer vi væk fra den fysiske kontakt, er applikationer til smartphones efterhånden blevet helt ufatteligt populære til dating. Her kan du swipe til højre og venstre på apps som Tinder og dermed få fanget lige præcis de mennesker du gerne vil være sammen med – ud fra deres udseende og profil.

Du kommer hurtigt i kontakt med mange forskellige mennesker, ulempen er dog at rigtigt mange brugere af appen udelukkende søger sex – specielt fra mændenes side.

Dating sites

Derfor er næste mulighed at gå på internettet på din computer. Her kan du tilmelde dig alverdens spændende datingsider, hvoraf nogle koster en del kroner månedligt og andre er fuldkommen gratis. Her har du i højere grad end på appen mulighed for at beskrive dig selv og hvad du egentlig gerne vil frem til med denne profil, du nu har oprettet. Samtidigt er antallet af profiler på de gængse sider ufatteligt højt, hvormed der vil gå en hel del tid, før du løber tør for nye mennesker at skrive med.

Niche dating

Det sidste punkt på listen er naturligvis niche dating. Dating sider er normalt rimeligt ensformige og det er sjældent man støder på noget fuldkommen anderledes fra alt muligt andet, hvis man bare holder sig indenfor de mest gængse sider med flere hundrede tusinde profiler. Der hvor man til gengæld kan møde specielle typer og hvor man kan være mere specifik omkring hvad man gerne vil have ved en kæreste, er igennem niche datingen. Her er profil antallet generelt ikke nært så højt, men i det mindste er du sikker på at komme til at skrive med et menneske, der har en fælles interesse med dig på en eller anden måde.

Kort og godt er det altså ret svært at sige, hvordan du lige akkurat skal finde den perfekte kæreste. Nu har jeg dog givet dig en række gode råd til hvor du kan søge.Der findes naturligvis rigtigt mange dating sider derude, og det er derfor meget vigtigt at du ikke giver op.

Prøv lidt forskelligt!

Som med så meget andet, er det altså som afslutning værd at få med, at du bør kigge dig godt og grundigt rundt, før du giver helt op på online dating. Der er rigtigt mange søder kvinder og mænd derude der søger kærligheden i lige så høj grad som dig, hvormed det er en fornuftig ide at være vedholdende og ikke bare give op efter første eller andet forsøg. Den helt rigtige kan sagtens være nummer 110.

Jeg ønsker dig rigtigt god fornøjelse, med at finde den helt store kærlighed!

Om forfatteren

Jeg elsker at skrive artikler. Læs med hvis du har lyst!