Kan man uddanne sig som stjernetyder?

 

Et andet og måske mere direkte beskrivende ord for en astrolog, er stjernetyder. En astrolog er, som bekendt, en person, der kan tyde stjernerne, og på den måde fortælle ting om personers personlighed, fortid og fremtid. Planeternes placering påvirker os nemlig gennem hele livet, alt efter, hvordan sol, måne, stjerner og planeter stod i forholdt til hinanden, da vi blev født.

Måske har du oplevet et par gange, at du møder nye mennesker, der på en og anden måde minder dig om en tidligere klassekammerat, et familiemedlem eller en, du engang mødte til en fest, i personlighed, og det er sandsynligvis fordi de to deler stjernetegn. Spørger du en stjernetyder, er der nemlig masser af personlige karakteristika, der passer på hver enkelt stjernetegn.

Stjernetyder eller astrolog er ikke en egentlig uddannelse, men der findes forskellige steder, både her i Danmark og rundt omkring i verden, hvor man kan betale for en astrologisk uddannelse, altså en diplomuddannelse, hvor man lærer alt om at tyde stjernerne korrekt, og hvad de har af betydning for vores følelser og tilværelse. Mange af disse skoler er anerkendte uddannelsessteder af verdens bedste astrologer, men det er en uddannelse, du selv må betale for.

Men hvad kan man egentlig lave, når man har taget uddannelsen som stjernetyder? De fleste, der vælger at gøre brug af deres diplomuddannelse, starter enten op for sig selv, eller arbejder freelance for en avis, for hvem de udregner ugens eller månedens horoskoper. Det har nemlig, især i ugeblade eller magasiner til kvinder, været en fast del af bladet i rigtig mange år.