Sådan klarer du dig godt i skolen

Hvert år kommer der en ny generation af unge mennesker, som starter i skolen. I minimum 9 år skal de igennem en masse matematik, dansk, fysik og engelsk. Nogle fortsætter til gymnasiet, andre til universitetet og andre begynder at arbejde direkte bagefter.

Generelt for samtlige studerende er at de gerne vil have gode karakterer. Gode karakterer åbner muligheder og det imponerer. Men problemet omkring karakterer er at det ikke er særlig nemt at få dem: Det er hårdt arbejde. Men i virkeligheden er der en lang række metoder og teknikker som kan bruges til at få de gode karakterer. Siden Gode Karakterer deler disse teknikker.

3 Tips til at klare sig bedre i skolen

Her bliver der delt 3 tips til at klare sig bedre i skolen, uden at arbejde alt for hårdt.

1. Vis interesse
Selvom det virker logisk, så handler karaktergivning også om at vise interesse. I flere interviews med lærere har samtlige bekræftet det.
Ved at vise interesse i de emner man har om, så får man højere karakterer. Det gør samtidig også det er sjovere at have fagene, samt man forstår mere.

 2. Sluk forstyrelser
Når man skriver en opgave, så er der mange som ikke slukker for mobilen, Facebook og MSN. Det er en kæmpe fejl, da man ender med at bruge 2-3 gange så lang tid på opgaven, i forhold til hvis man slukkede det.

Så hvis man vil arbejde mindre med skolen, arbejd fokuseret og sluk forstyrelsene.

3. Giv 10% ekstra
Det som gør forskellen på de elever der får 7 og 12 er typisk meget lidt. Det handler om at dem som får 12 lige giver de sidste 10% ekstra på en opgave, som gør alt forskellen. Ved at læse opgaven igennem en ekstra gang, samt rette lidt i strukturen, gør den nødvendige forskel så man får 12. 

Man kan læse en masse andre artikler på Gode Karakterer - Bestå dansk eksamen og matematik eksamen.

Om forfatteren

Forfatteren, Lars Holdgaard, fik 10.9 i HTX mens han havde travlt med en masse andre projekter. Han har siden studeret hvad det er som gør at folk får høje karakterer, og deler nu disse tips.