Sundhed

Bliv en bedre løber med yoga

Yogaøvelser kan gøre underværker for dit løb. Her får du tre øvelser som kan gøre dig skadesfri, hurtig og mere smidig og bare rolig, de tager kun 15 minutter.

Hvordan behandles langsynethed?

Langsynethed er et almindeligt problem

Hvad er tabt arbejdsfortjenete?

Hvis man har et barn med varig nedsat funktionsevne eller en anden lidelse, der er indgribende, kan man som forældre nogle gange være nødsaget til, at skulle holde fri fra arbejde for passe barnet. Dette kan man få en erstatning for og den kaldes tabt arbejdsfortjeneste. Her er tale om en anden type erstatning, end den man kan opnå ved personskade f.eks. ved et trafikuheld.

10 gode tips til vægttab

Der findes et hav af tips til at understøtte vægttab, mange af dem er dele af en speciel slankekur, men virker fint i harmoni med andre kure.
 
Flere kure er baseret på mange af de tips du finder herunder, nogle er kun baseret på et enkelt og andre på kombinationer. Fælles for alle tips er, at de på den ene eller anden måde vil bidrage til at give vægttab, hvis de benyttes på den rigtige måde.
 

Hvor mange alkoholikere er der i Danmark?

Der findes ikke noget præcist tal for, hvor mange i Danmark, der er alkoholikere. Men Sundhedsstyrelsen vurderer, at op mod 900.000 danskere drikker for meget. Ud af disse vurderer Sundhedsstyrelsen, at omkring en kvart million har et decideret behandlingskrævende alkoholmisbrugsproblem.
Når Sundhedsstyrelsen nævner, at 900.000 drikker for meget, tager definitionen af ”for meget” udgangspunkt i deres anbefalinger. De lyder:

Har du problemer med øjnene?

Der findes rigtig mange mennesker, der har problemer med øjnene på den ene eller anden måde, og det er de færreste der bare lader sig selv leve med det. Det nemmeste er selvfølgelig at gå med briller eller kontaktlinser, hvilket også er hvad de fleste gør. Mange føler dog at brillerne bliver væk, at linserne generer øjnene og at begge dele er urimeligt dyre. Derfor er der flere og flere danskere der tager skeen i den anden hånd, og er mand for deres eget syn!

Derfor er restitution vigtigt

Hver gang man træner så nedbryder man sin krop, og det gælder om at genopbygge kroppen hurtigst muligt, så man kan være klar til en ny træning.
Når en træning er endt, så begynder kroppen at faktisk at reparere og genopbygge de nedbrudte muskler med det samme, og det skal gerne ende med at kroppens bliver stærkere og stærkere for hver træning, men det kræver at kroppen får det den har behov for.
Fokuspunkter i forbindelse med en optimal restitution

Sådan plejer du dine sko

Der er flere grund til at du bør være gode ved dine sko. Først og fremmest fordi, at skopleje får dine sko til at se pænere ud og også fordi, at de samtidig holder længere.

Elektroniske cigaretter og lovgivningen

I Danmark er elektroniske cigaretter lovlige så længe de ikke indeholder nikotin, men med selv det mindste nikotin indhold må de ikke sælges i Danmark. Flere andre EU lande har tilladt salget af e cigaretter med nikotin. Vi vil se nærmere på hvordan det kan være.

Hvad er nikotin egentligt?

Få et perfekt smil med implantater eller porcelænsfacader

Det er ikke alle, der fra fødsels er blevet tildelt lige stærke tænder, men i dag har man heldigvis mulighed for at gøre utrolig meget for, at alle kan opleve følelsen af et flot smil. Teknologien indenfor tandpleje udvikler sig hele tiden, og man kan få lavet nogle meget flotte nye tænder, både som implantater eller med porcelænsfacader, som ser helt naturlige ud.

Udgiv indhold (C01 _th3me_)