Fitness og proteinpulver

Fitness er ikke kun for de morgenfriske, men for alle som ønsker at blive det. Mange har undskyldningen at de er b-menneske, men i bund og grund handler det blot om at vågne op og tage sig lidt mere sammen.

Du kan starte småt ud med at træne derhjemme, da der findes et hav af øvelser som ikke kræver nogen form for redskaber, blandt andet maverulninger og armbøjninger, hvilket de fleste husker fra skolen. Det kan være yderst effektivt hvis man gør det fx 2 gange om dagen, og et godt råd er ikke at gøre det lige før sengetid, da det giver uro i kroppen og derved gør at du har svært ved at falde i søvn.

Proteinpulver er noget som er brugt blandt bodybuildere i store mængder, men kan også bruges af almindelige mennesker som motionerer moderat. Man skal blot sørge for ikke at tage for meget, men en smule er meget på sin plads da det hjælper til med at opbygge kroppen.

Fra naturens side har vi protein i kroppen, men da vores fødevarer er faldende i kvalitet, har vi meget godt at nogle ekstra proteiner som nemmest fåes gennem kosttilskud, hvor det mest populære er proteinpulveret.

Om forfatteren

Mikkel fra fitnessdagbog.dk blogger om alt fra Fitness til Proteinpulver, og giver dig mange gode råd.