Slank med vand? Slank i en fart?

SLANK / VÆGTTAB I EN FART MED VAND?

Ser man reklamer for tiden, ser man et glas vand med olie blive fyldt med vand, olie flyder naturligvis op og til sidst ud af glassets top.

Den er nok lige på grænsen til hvad, der sker? og endda hvad der er tilladt at vise os forbrugere?!

Men ak - Vi drager jo selv vores konklusion og ilder af sted til supermarked for at indkøbe vand. Til trods for at vandet i hanen er det sundeste og reneste der måske findes!?

Skal man drikke vand. KLART KLART : JA!

Min påstand er at du skal drikke 1 liter pr. 25 kg. du vejer eller sagt på en anden måde 5 procent af din vægt (er du på 100 kg. skal du drikke 5 liter, det er nok lige voldsomt nok, da dette i længere tid vil overbelaste dine nyre og lever. Så der skal altså være en grænse for de alm. mennesker (ikke ekstremisterne, som Iron mand, Marathon løbere etc.)

Så her er den... Min tommelfingerregel

Max 4 liter pr. dag af rent vand regnet ud fra din vægt som tidl. beskrevet.

Men så skal vi jo også have en nedre grænse... Den er 2 liter - Det har du sikkert hørt før!

Den glæder altså stadig for alle op til 50 kg. Smiler! :)

Vejer du mere end 50 kg.?... Jeps, chancerne for dette er høj, da danskerne har en flot 3. plads Internationalt i fedme... Skål. Jeg får ofte spørgsmålene om vand: Tæller kaffe med, te den grønne slags? Saftevand? Light sodavand? etc. etc. NEJ NEJ er svaret... INTET tæller med udover vand, rent vand - Kun undtaget er de stakler i Køge, der stadig skal koge deres vand pga. giftstoffer i drikkevandet!? Uha der er vist en kommune / vandværkmester der skal tilbage i sit cirkus?

Så nu har vi fakta: Alle mennesker, der har en puls skal MINDST drikke 2 liter vand!

Hvis der er plads til mere og dit kalorieforbrug ikke er brugt - hvis du spiller rusisk roulette med dit helbred og vil have de andre skatteydere til, at betale for dine dovne vaner, så drik du også bare en light sodavand! Så er det sagt!

 I USA frigav man fornyligt en undersøgelse om de 10 farligste fødevare

1: Fast Food

2: Bacon

3: Sodavand (både light og alm.)

Resten bed jeg ikke mærke i... Men mon ikke slik skal med på listen (der spises 11 tons slik hver fredag i Danmark!! - Check lige hvad det er lavet af!! "Luk op for noget skidt ... Luk op for H......") ...

Vand - Vand og vand... Det er livets eliksir - Det første man kikker efter, når man finder nye planeter i rummet ... Er vand! - Det første du skal gøre hver morgen er at drikke en halv liter vand (helst stue temperatur) - Så giver du din krop det den har brug for, efter en lang nat!

Om forfatteren

Life & Wellness Coach siden 1995
PNL er født i 1965 og har haft eget fitness center i 10 år. Arbejdet professionelt med ernæring, krop og motion siden 1984

Kik forbi HerbalCenter - Vægttab