Sundhed

Sundhed er meget mere end at spise sundt et par gange om ugen og løbe en tur hver fjortende dag. Skal der være harmoni mellem krop og sjæl, er det nødvendigt, at der kommer stor fokus på din sundhed. Jo sundere du føler dig, jo mere succes vil du opleve i din dagligdag, idet et godt fysisk velvære vil give dig mere overskud og energi i dagligdagen.

 

Og nu hvor foråret står for døren, og sommeren ikke længere føles så langt væk, er det nemmere at fokusere på din sundhed. De lange og mørke vinterdage, hvor lysten er størst til at sidde foran pejsen og nyde lidt sødt til kaffe, er væk. Solen skinner og dagene bliver varmere og længere, hvorfor det er med at komme op fra sofaen og få motioneret. Motionerer du flere gange on ugen, vil du hurtigt opleve et boom i din sundhed, hvorfor din hverdag bliver nemmere, og du vil få mere lyst til at foretage dig flere ting. Får du først fokus på din sundhed og kommer i gang med at motionere, bliver det nemmere at vedligeholde dit sundhedsniveau. Men motion skal der til.

 

Motion og Sundhed

Løb en tur, tag spinningskoene på, deltag i en crossfit time eller brænd kalorier af med Zumba – mulighederne er mange, og det gælder for dig om at finde den motionsform, der tiltaler dig, så din sundhed er sikret de næste mange år.

 

Uanset hvilken motionsform du er størst fan, skal du huske at motionere flere gange ugentligt, så du vinder kampen mod kiloene og får din krop i kanon form. Synes du motion hurtigt bliver kedeligt, kan du eventuelt kombinere flere motionsformer, så du ikke kører træt i din træning. Med en god og stærk motivation bliver du hurtigt sund, og varer træningsgejsten ved, vil dit sundhedsniveau konstant forbedres.  

 

Ernæring og Sundhed

Men vi kommer desværre ikke udenom, at du er nødt til at omlægge dine kostvaner, hvis du skal vinde kampen mod kiloene og få en krop, der udviser styrke og sundhed. Du kommer langt med træning, men skal du se vedvarende resultater, skal der være stor fokus på dine kostvaner. Sunde madvaner er et must i en sund livsstil, hvorfor der skal masser af frugt og grønt i indkøbsposen, samtidig med de usunde varer forbliver på hylderne. Sundhed kommer indefra, og er du ikke villig til at leve sundt, opnår du aldrig resultater.

 

Om forfatteren

Læs mere om: træningsudstyr