Telefoni og internet

Beskyt din iPad air med et cover

En iPad air er ikke en billig fornøjelse, vi vil derfor forslå dem, der ejer en, at de vælger at tilføje et cover til den. Et cover kan spare din iPad air for mange skader og skræmmer, som du helt sikkert vil blive rigtig ked af, hvis den fik. Mange mennesker bliver generelt kede af det, når noget, de har brugt mange penge på, går i stykker. Man kan finde et cover mange steder, så det er bare med at komme i gang med at finde et. Du vil sagtens kunne find et, som er i din smag.

Hvordan starter man sin egen webshop?

Det at starte sin helt egen webshop er en stor drøm for mange, men de fleste går i stå, når det handler om at finde på konceptet til webshoppen.

Her er en guide til, hvordan du bedst kommer i gang med din egen første webshop:

1. Beskæftig dig med noget, der virkelig interesserer dig!

Find et billigt mobilabonnement med vores hjælp

En stor gruppe af os danskere er ikke helt klar over hvad deres nuværende mobilabonnement dækker over, og umiddelbar t lyder det heller ikke som folk er så interesseret, da op mod 95 procent af danskerne har et mobilabonnement, der er for dyrt i forhold deres forbrug sammenlignet med andre muligheder på markedet.

Guide til brugerdefineret mobilabonnement

Vi er vist alle enige om, at det kunne være rart at finde et mobilabonnement, som faktisk passede nøjagtigt til vores unikke behov. Og det er faktisk ganske få, som kan prale af at have dette. Telestyrelsen anbefaler således, at man som forbruger tjekker sit mobilabonnement hvert halve år for at se, om ens forbrug tilsvarer hvad man betaler for. Er der ikke kongruens mellem disse, rådes du til at skifte mobilabonnement.

Skab overskuelighed på Internet markedet

Vi kender det sikkert alle sammen godt. Regningen kommer ind af døren, og der skal nok engang betales internetabonnement, selvom du bestemt synes, at du faktisk netop har betalt forud. Er den periode allerede gået?
Herefter skal du lede i regningerne for at se, om der er sket en fejl eller om du desværre skal betale endnu en høj internetregning. Du orker måske ikke undersøge, hvilke andre interne udbydere der findes på markedet grundet manglende tid eller teknisk flair.
 

Tv on demand – en helt ny verden

Okay, indrømmet. Måske er jeg lidt bagud af dansen. Jeg ved godt, at TV on demand er noget, der har eksisteret rimelig længe, og som man kan få over sit bredbånd. Og jeg har da også benyttet mig af en del af de online muligheder, hvor man kan se film og serier ligeså tosset, man vil. Når man vil.

En TV-mand bliver draget ind i stream-verdenen

Du tænder fjernsynet og lander på en kanal hvor der er reklamer. Du skynder dig at finde en ny kanal, for at konstatere at Sex and the City kører for fuld damp. Da du egentlig ledte efter en hårdkogt action-film, men ikke har andre muligheder, affinder du dig med Sex and the City. Næste minut er der reklamer igen.

Er der nogle ulemper ved at gå efter det billigste bredbånd?

Der er rigtig mange, der udelukkende går efter prisen, når det skal ud og bestille en ny internet forbindelse, men spørgsmålet er selvfølgelig om det overhoved er en god ide? Det har vi forsøgt os at svare på i følgende artikel.

Kort om USB-stick

USB sticks som de fleste kender dem, er et medie til at opbevarer data på. Fra personlige filer, film, musik, firma backups. Mulighederne er uendelige. De startede med at have en kapacitet på ”kun” 8 MB og kan snart fås i en størrelse op til 2 TB. Men det er ikke kun i forbindelse med kapaciteten der er sket væsentlige fremskridt. Fra at være en kedelig plastik stick er USB sticken i dag meget meget mere. 

Gør dig nogle tanker inden du køber en iPhone

Skal du ud og købe den nye iPhone 4s eller iPhone 4 så er der nogle ting du bør have i tankerne både inden du køber den men også når du køber den. iPhone 4s og iPhone 4 er kendt for at være lidt skrøbelige, det nye glas design har der været lidt kritik af og der er flere som har oplevet at et tab på gulvet er mere end rigeligt til at glas fronten eller bagsiden går i stykker. Ret surt hvis det sker, for mig selv skete det efter en uge.

Udgiv indhold (C01 _th3me_)