Er der nogle ulemper ved at gå efter det billigste bredbånd?

Der er rigtig mange, der udelukkende går efter prisen, når det skal ud og bestille en ny internet forbindelse, men spørgsmålet er selvfølgelig om det overhoved er en god ide? Det har vi forsøgt os at svare på i følgende artikel.
I princippet er bredbånd den samme vare i Danmark uanset, hvilket selskab du bestiller hos. Og det er det sådan set fordi, at alle selskaber benytter sig af nøjagtigt de samme kobberkabler, der er gravet ned i jorden. Du vil derfor ikke lægge mærke til, om du bestiller bredbånd hos den ene eller den anden internetudbyder. Det er chokerende nyt for rigtig mange danskere, der hele tiden bliver bombarderet med reklamer om, at det ene selskab skulle være bedre, hurtigere og mere stabile end de andre.

Retfærdiggør dette så kun at kigge på prisen?
Kort sagt: ja! Der vil selvfølgelig altid være ting som eksempelvis kundeservice og brugervenlighed på deres hjemmesider osv., men i sidste ende tyder det på, at de forskellige selskaber budgetterer fuldstændig ens på disse områder - og det er altså kun prisen det gælder.
Så det eneste rigtige at gøre er, at gå igennem alle de forskellige selskabers hjemmeside og finde de tilbud, der matcher dine behov og spille dem op imod hinanden. Selvom det lyder uoverskueligt, så er det tiden værd, da der er masser af penge at spare på den lange bane.
Men igen så kan det være en tidskrævende proces, men heldigvis findes der en masse gratis tools på nettet, som gratis går ind og finder de bedste tilbud for dig, så du kan bruge din tid på nogle ting, der interesserer dig mere end bredbåndspriser. De fleste værktøjer sammenligner priserne automatisk og indfanger de nyeste slagtilbud fra de danske internetudbydere, så du altid er sikker på at gøre en god handel, når du skal have nyt bredbånd.

Om forfatteren

Vi et lille firma, der står bag hjemmesiden BilligtBredbånd – en billig bredbånd guide! Her samler vi de bedste tilbud på internet og præsenterer dem på en let og overskuelig måde for de besøgende.  Endvidere er vi efterhånden blevet eksperter indenfor vores felt og er altid klar til at rådgive, hvis du har brug for hjælp.