Gør dig nogle tanker inden du køber en iPhone

Skal du ud og købe den nye iPhone 4s eller iPhone 4 så er der nogle ting du bør have i tankerne både inden du køber den men også når du køber den. iPhone 4s og iPhone 4 er kendt for at være lidt skrøbelige, det nye glas design har der været lidt kritik af og der er flere som har oplevet at et tab på gulvet er mere end rigeligt til at glas fronten eller bagsiden går i stykker. Ret surt hvis det sker, for mig selv skete det efter en uge.

Inden du køber en iPhone 4s eller en af de andre modeller skal du gøre dig nogle tanker omkring abonnement og udbyder. Der er en lang række teleforhandlere der har iPhone til salg, men priserne kan svinge meget. Kiggede lige på iPhone 4s og her er der over 1000 kr. forskell i mindsteprisen hos den dyreste og billigste teleforhandler. Det der egentligt er vigtig er at du gør dig nogen tanker omkring dit forbrug, hvor meget snakker og skriver du? eller hvor meget data forbrug behøver du? Når du har fundet disse ting gælder det om at finde en udbyder der har et abonnement som opfylder dette. Har du et for lille abonnement kan det hurtigt blive dyrt. Så selvom den iPhone du har kigget på står som billigst mindstepris efter 6 måneder, så kig lige på abonnementet og se om det passer dig.

En anden god ting at undersøge er din elektronik forsikring, hvis du har sådan en. Dækker den hvis du taber din iPhone? nogen gør andre ikke, men her skal du oftest selv betale en selvrisiko, hvis uheldet skulle være ude. En anden mulighed er nogle teleudbydere fx. Telia. De tilbyder en glas forsikring så taber du den, får du den ombyttet mod betaling af 100 kr. Dette kan godt være meget billigere end din selvrisiko på egen elektronik forsikring. Det der er vigtig er at der er noget som dækker, hvis du taber din iPhonefordet kan nemt ske og så er det surt hvis der ikke er noget forsikring.

Køb dig et cover til din iPhone

Det kan varmt anbefales at cove et cover eller noget beskyttelses film. Da specielt designet som iPhone 4 og 4s har er skrøbeligt. Et smart cover gør ikke din iPhone grimmere, heller at den ikkegår i stykker endat undvære dette. Det bliver spændene at se om dette skrøbelige design er noget devil ændre i iPhone 5. Det har der gået rygter om,men som altid vælter det med rygter frem mod Apple lanceringer.

Det var nogle gode råd, hvis du skal eller overvejer at købe en ny iPhone. Held og lykke

Om forfatteren

Klaus H Schrøder
Har siden iPhoneCentral.dk med alt om iPhone