iPhone 4 - Gammel vin på nye flasker?

Apple har jo netop annonceret at de lancerer den seneste udgave af deres iPhone, nemlig iPhone 4. Selvom den voldte Steve Jobs lidt problemer ved lanceringen, lader det alligevel til at det bliver en iPhone med spændende funktioner.

Nogen af de mest opsigtsvækkende ændringer i forhold til tidligere er, at styresystemet er helt nyt, og iOS 4 som det er døbt, giver blandt andet mulighed for multitasking, noget som mange iPhonebrugere har savnet.

Udover styresystemet er der kommet bedre kamera, samt ikke mindst en skærm med væsentlig bedre opløsning, selvom telefonens dimensioner nogenlunde er de samme som de tidligere modeller.Dog er den nye iPhone 4 den tyndeste iPhone nogensinde.

Der er også kommet kamera på forsiden, så det nu er muligt at foretage videoopkald, noget som dog aldrig rigtig er slået igennem i Danmark.

Det er umiddelbart mit indtryk at den nye model fra apple ikke er så revolutionerende som de gerne vil gøre den til, men det afholder ikke de fleste iphone og applefans fra at stille sig op i køen, og reservere et eksemplar af den nye iphone.

Om forfatteren

Per Allerup skriver om aktuelle emner, blandt andet søgemaskineoptimering, elektronik og internettet generelt.