Kort om USB-stick

USB sticks som de fleste kender dem, er et medie til at opbevarer data på. Fra personlige filer, film, musik, firma backups. Mulighederne er uendelige. De startede med at have en kapacitet på ”kun” 8 MB og kan snart fås i en størrelse op til 2 TB. Men det er ikke kun i forbindelse med kapaciteten der er sket væsentlige fremskridt. Fra at være en kedelig plastik stick er USB sticken i dag meget meget mere. 
USB sticks i dag kan ikke hun holde data. De kan i dag købes med ekstra funktioner. Nogle er mere praktiske end andre. En af de mest praktiske USB sticks der er set længe er en metal USB stick som kan bruges som flaskeåbner. De fleste mennesker i dag har altid deres USB Stick med sig. På denne måde har du altid din USB stick lige ved hånden OG en flaskeåbner. 
En anden fed USB Stick der er kommet på markedet er en USB stik som kan bruges som laserpointer. På denne måde har du altid din laserpointer lige ved hånden når du skal give præsentationer. 
Udover de mange sjove påfund og mere eller mindre praktiske funktioner kan man i dag også få indgraveret logo på USB Sticks. Dette er en genial måde at markedsfører sit firma på. Alle værdsætter i dag at få en USB Stick og forærer du dem væk med dit logo på, bliver din kunde aldrig i tvivl om hvor den kommer fra. Udover at få sat logo på, kan du også vælge at få præ installeret filer på.  For eksempel dit nyeste salgsmateriale eller prisliste. Kombineret med logoet på USB sticken har du en meget værdifuld cocktail. 
Du skal dog huske at købe dine USB sticks fra en forhandler du stoler på. Det er desværre blevet udbredt at mange snyder med kapaciteten på USB sticks. Dette foregår ved at enheden bliver solgt med større kapacitet end den har, og at dit system tror enheden har mere plads end den har. Dette gør at den enten fryser eller at enheden sletter data. Dette problem er dog kun set med udenlandske hjemmesider, så vil du være helt sikker så køb fra danske hjemmesider. 

Om forfatteren

Ung iværksætter.