Tv on demand – en helt ny verden

Okay, indrømmet. Måske er jeg lidt bagud af dansen. Jeg ved godt, at TV on demand er noget, der har eksisteret rimelig længe, og som man kan få over sit bredbånd. Og jeg har da også benyttet mig af en del af de online muligheder, hvor man kan se film og serier ligeså tosset, man vil. Når man vil.
Men da jeg ligesom fik afprøvet tv on demand på mit fjernsyn med bredbånd, var jeg altså helt solgt. Det var en helt ny verden, der åbnede sig for mig, da jeg fandt ud af, at man kan se alle programmerne direkte på ens bredbånds tv.
Med mit nuværende tv-abonnement kan jeg vælge mellem demand-programmer på næsten alle de forskellige kanaler, jeg kan se på mit tv. Og nu har jeg også tilkøbt disney-pakken. Det betyder, at børnene kan se lige præcis de Disneyprogrammer, de gerne vil se – on demand. Måske er der nogen der vil anklage mig for at være en doven mor, der giver mine børn lov til at se alt for meget tv, men det er nu bare en fantastisk måde at købe sig lidt ro på. Når jeg fx skal alve mad, så tænder vi lige på noget Disney på tv on demand, og så er der ro i stuen.
Så hej, du fagre nye verden af tv on demand med bredbånd og endeløs underholdning. Jeg er glad for at have lært dig at kende, og jeg skammer mig ikke. Heller ikke over, at mine børn nu er afhængige af Disney.