Vilkår for brug

Godeartikler.dk er et sted hvor du kan udgive artikler om det, du ved noget om. Og så er det helt gratis at bruge.

Skriv til godeartikler.dk

Som forfatter kan du skrive om det, du ved. Opret dig som bruger, skriv - og det er det. Lav ikke reklamer - reklamer accepteres ikke!

Ophavsretten tilhører til enhver tid dig. Det er dig der skriver, altså er det dig der ejer materialet.

Det, du gør ved at at skrive til godeartikler.dk er at give alle andre mulighed for at publicere din artikel på deres website.

Alle artikler bliver læst af en redaktør, så der kan gå op til et par dage inden du kan se din artikel online.

VIGTIGT: Når du skriver din artikel i Word, så lad være med blot at kopiere teksten direkte fra Word. Kopier teksten over i fx. Notepad, TextEdit eller andet først, og kopier så teksten herfra over i Gode Artiklers editor. Det giver alt for meget arbejde at skulle rydde op efter Words mange overflødige koder. Din artikel kan blive afvist, hvis den kræver for stort et oprydningsarbejde.

Links: Du kan have højst to links i en artikel. Har du flere links slettes alle links efter de første to.

Artikler om aktuelle emner er ikke hensigtsmæssige hvis der er nævnt specifikke datoer. Gode Artikler er et artikel-site, ikke et nyhedssite. Derfor bliver artikler med henvisning til aktuelle begivenheder afvist.

Licens

godeartikler.dk er som helhed omfattet af almindelig ophavsret. Artiklerne er derimod omfattet af en Creative Commons licens.

Creative Commons License
Dette værk er licensieret under en Creative Commons Navngivelse-Ikke-kommerciel-Ingen bearbejdelser 2.5 Danmark Licens.

Artiklernes indhold

De artikler du skriver må ikke være reklame. Hverken som billeder eller links. Reklamenetværk tillader ikke at reklamer distirubueres på sites der ikke er godkendt. Og godeartikler.dk tillader ikke at du indsætter reklamer for andre i dine artikler. Er der fx affiliate links i en artikel betragtes det som reklame.

Artiklerne er fakta-artikler. Indhold der anses som decideret reklame bliver redigeret bort. Du kan have op til to links i en artikel, der fx kan henvise til uddybende information om det emne du skriver om.

En artikel skal have en passende længde. Ikke for kort og ikke for lang. Grænsen for en artikel er pt. 1.200 ord. Grænsen kan rykkes - både op og ned - men som det er nu er det altså det, der gælder. Er din artikel for lang afvises den, med en opfordring om at korte den ned så den overholder grænsen. Artiklen slettes ikke, så du kan let gå ind og redigere i den indtil den overholder kravene.

Artiklerne læses af et rigtigt menneske inden de udgives

For at sikre en så høj kvalitet som muligt bliver alle artikler læst af et menneske inden de bliver udgivet. Bliver din artikel ikke umiddelbart accepteret får du en begrundelse for hvorfor. Herefter har du en måned til at få rettet artiklen til, så den følger reglerne (det, der står på denne side). Retter du ikke din artikel bliver den slettet efter denne måned. Retter du din artikel starter godkendelsesproceduren forfra, enten indtil din artikel accepteres eller til moderator ikke gider bøvle med din artikel længere.

Check din artikel før du sender den

Det er meget vigtgt at du checker din artikel før du indsender den.

Stavning og grammatik skal være i orden. Artiklen skal være let at forstå. Sammensatte ord skal være sammensatte, og ikke delte (fx skal der stå "sammensatte", der skal ikke stå "sammen satte").

Er disse ting ikke i orden afvises din artikel, med en opfordring om at rette fejlene. Artiklen slettes ikke, så du kan let gå ind og redigere i den, indtil den overholder kravene.